OVU SLIKU POKOJNOG MIHAILA ZAUVEK ĆE NOSITI NA SEBI! Janjuš i danas premotava film, jedna scena mu se urezala u pamćenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš istetovirao lik pokojnog brata, ni sada ne može da veruje šta se dogodilo.

OVU SLIKU POKOJNOG MIHAILA ZAUVEK ĆE NOSITI NA SEBI! Janjuš i danas premotava film, jedna scena mu se urezala u pamćenje!

Foto: printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o trenutnim dešavanjima. Iako su mediji spekulisali o njegovom navodnom pomirenju sa misterioznom starletom, Janjuš je jasno demantovao ove tvrdnje, ističući da nema devojku i da ga one uopšte ne zanimaju. Takođe, istakao je da je njegovo pomirenje s Asminom Durdžićem rezultat njihovog sporazumnog spuštanja lopte, te da se ne bavi čitanjem novina i praćenjem rijaliti-dešavanja.

Na pitanje o navodnom pomirenju sa Asminom Durdžićem, Janjuš je istakao da nije pratio medijske spekulacije i da se sporazum sa Durdžićem desio nakon razmene poruka u kojoj su obojica odlučila da zaborave prošle svađe. Takođe, istakao je da se više ne bavi Aneli, te da su prošli problemi završena stvar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Nisam ja pružio nikakve ruke, ne treba šta da zameramo, to je završeno što se tiče Aneli. Ne družimo se mi sad ne znam ni ja šta, ni protiv koga se nisam urotio niti ću. Ljudi iz rijalitija me ne intresuju, čast izuzecima - otkrio je on.

Jedna od emotivnih tema koju je Janjuš dotakao jeste tetovaža posvećena njegovom pokojnom bratu, Mihailu Janjuševiću. Otkrio je da voli tetovaže i da je ova konkretna tetovaža posvećena sećanju na brata, kao nešto što će nositi sa sobom dok je živ.

Republika

Foto: Instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja volim tetovaže, nažalost je urađeno ovo što nikada nisam ni pomislio da će se desiti u život. To je nešto što... Ne znam kako da ti opišem, bar nešto da je na mom telu ostalo, nažalost, njegova slika koju ću nositi na sebi dok sam živ - priznaje Janjuš za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading