MUNJEZ NIKAD BRUTALNIJI! Evo šta je ispričao o Stefani Grujić i Lejdi DI! Za Matoru imao posebnu teoriju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona i dan danas ima simpatije prema meni, samo to mogu da ti kažem.

MUNJEZ NIKAD BRUTALNIJI! Evo šta je ispričao o Stefani Grujić i Lejdi DI! Za Matoru imao posebnu teoriju!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši učesnik rijalitija Elita Danijel Dujković Munjez, otkrio je pred emisiju Narod Pita u kakvom je sada odnosu sa bivšom partnerkom Stefani Grujić, te je govorio o tome koliko je sam odnos zategnut u poslednje vreme. 

On se osvrnuo na njihov raskid, njene lubavne afere nakon njega, ali se prisetio i odnosa sa Lejdi Di.

- Iskreno, očekujem osude. Imao sam impulsivne reakcije, koje mi ne priliče i to je istina. Verujem da tako i treba da bude, da mi to bude za nauk - rekao je on za Pink.rs, pa se osvrnuo i na odnos sa Lejdi Di, sa kojom je flertovao svojevremeno pred kamerama: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez

 

- Ona i dan danas ima simpatije prema meni, samo to mogu da ti kažem. Bili smo u dobrom odnosu, sve dok ja njoj nisam zamerio druženje sa Lakićem. Ja sam se u nekom momentu odlučio za Stefani, tako da moja ljubavna priča sa Lejdi nije ni počela.

Munjez je pročao u nastavku i o emocijama koje su se navodno javile između nje i Lazara Čolića Zole, kao i evidentni flert između njih. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di

 

 - Samo da prosto svima bude jasno, ja nisam ni krio da sam je zavoleo. Jedino što mogu da kažem je da je ne osuđujem, ali to je gotovo. Sve to što se dešavalo navodno sa Zolom, to ne treba da me zanima više. Bar je sada nekako sve to iza nas. Ne želim ni ruku da joj pružim. Nema potrebe da se javim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Kako mnogi misle da je Munjeza najviše pogodio njen flert sa Matorom, morao je da se dotakne i te teme. 

- Mislim je ona Matorin plen. Ona je predator koji vreba devojke bez dinara. Kad kažem to, mislim da devojke koje posle rijalitija imaju kazne, koje su se nakupile tokom boravka u rijalitiju. Matora kupuje ljubav. Ovo je repriza njenog odnosa sa Anitom, to je činjenica. Stafani nije materijalista, ali voli pažnju. Stefani zna šta radi, koristi Matoru i nije zaljubljena.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading