ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO EKSPLOZIJU: Poznati novi detalji o osmim sezonama "Elite" i "Farme"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO EKSPLOZIJU: Poznati novi detalji o osmim sezonama "Elite" i "Farme"

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", nedavno je otkrio da će u septembru, pored osme sezone rijalitija "Elita", krenuti i osma sezona rijalitija "Farma" i to na novoj televiziji.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Željko se danas oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, te otkrio šta čeka publiku u septembru.

- Raspevah se opet, ovaj SEPTEMBAR, kao i ova pesam, je za mene najkomplikovaniji mesec u životu, tako da ću morati da se teleportujem za Beograd i da priprem sve za sveopštu eksploziju u septembru - najavio je Željko Mitrović.

Podsećanja radi, rijaliti "Farma" se prikazivala sedam sezona na TV Pink, a u projetku gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnost, velike zvezde, uspešne sportiste kako se snalaze u seoskim uslovima. Na "Farmi" su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, ali i loži vatra, cepaju drva i ostalo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading