LEPI MIĆA ODBRUSIO JANJUŠU! Evo šta kaže na njegove prozivke! Urnisao bivšeg košarkaša za sve pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov veliki sukob dogodio se kada je Mića podržao Aneli Ahmić u nameri da ode na abortus, što je Janjušu zasmetalo, te su se sukobili i u tom verbalnom kličnu pljuštale su uvrede na sve strane.

LEPI MIĆA ODBRUSIO JANJUŠU! Evo šta kaže na njegove prozivke! Urnisao bivšeg košarkaša za sve pare!

Foto: RTV PINK printscreen

Bivši učesnici rijalitija Elita Lepi Mića i Marko Janjušević Janjuš redovno se peckaju kako uživo, tako i preko društvenih mreža, a sada je pevač odlučio da mu se revanšira. Naime, nakon što je Janjuš na Instagramu napisao da je sanjao kako je Lepi Mića sa suprugom otišao na more, te ga je namerno provocirao, pevač ga opet nije štedeo.

- Ša reći za tog dečka, odnosno čoveka. On je pokazao ko je i šta je. Neka se pronađe u životu, pa će mu mnogo što šta biti lakše. To je sve što imam da kažem - kratko je poručio Miroslav Pržulj.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, njihov veliki sukob dogodio se kada je Mića podržao Aneli Ahmić u nameri da ode na abortus, što je Janjušu zasmetalo, te su se sukobili i u tom verbalnom kličnu pljuštale su uvrede na sve strane.

Sada, Janjuš je rešio da ponovo pecne Lepog Miću, te ga je javno isprozivao na svom instagram nalogu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Upravo sam sanjao Lepog Miću kako je otišao na more sa ženom...Ali to je bio samo san... - napisao je bivši košarkar uz emotikone koji plaču od smeha.

Ranije ga Mića takođe nije štedeo.

Janjuš hladi d*pe na plaži, misli da je bitan. Druži se sa Mensurom, da se ne bi svađali. Nema ni posla, ni zanimanje. Budaletino jedna, okrenuo si svima leđa. Hrkao si kao svinja, kad je Aneli otišla da se čisti. Ti si jedna pi*kica, nemaš stava, nit išta. Majmune, nemaš dva dana radnog staža. Moraš da j**eš jer si muška k**va. J**em te u usta – rekao je Mića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading