HOROR U DOMU BIVŠE UČESNICE ELITE! Majka joj priredila stravične scene, zbog nje MOLILA da ode u DOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija o tragičnom životu i odnosu sa majkom.

HOROR U DOMU BIVŠE UČESNICE ELITE! Majka joj priredila stravične scene, zbog nje MOLILA da ode u DOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

Bojana Pavlović je nedavno otvoreno govorila o odrastanju u domu za nezbrinutu decu, o odnosu sa majkom koja je često menjala partnere, ali i o svojoj borbi sa porodičnim tragedijama.

Bojana je otkrila da je veoma teško podnela odrastanje u domu za nezbrinutu decu, nakon što je njena majka odlučila da je izbavi iz doma.

Progovorila je o tragičnoj smrti svog oca alkoholičara, ističući da je odlučila da se ne identifikuje sa njim i da se trudi da ne ponovi iste greške. Takođe je otvoreno govorila o odnosu sa svojom majkom, koja nije želela da je uzme kod sebe uprkos tome što je imala sve uslove za to.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

– Moja majka je često menjala muškarce. Kada me je ukrala iz doma, ja sam plakala da me vrati u dom. Ja sam navikla na galamu dece i graju, a tamo je bila tišina – priča Bojana  detalje iz svog života, za koje kaže da nije ispričala u rijalitiju ni pola.

– Da li je tvoja majka imala psihijatrijske probleme, kao što je rekao tvoj vaspitač u oglašavanju za medije?

– Pa ja sam videla da jeste, ali ona nikada nije htela da prizna da ima. Mislim da nikad nije prihvatala, a ja sada malo više znam neke stvari i verujem da jeste.

– Kako se jedna devojčica od 6 godina izborila sa svim tragičnim situacijama kroz koje je prošla, a da je ostala pri sebi, a koje odrastao čovek ne bi mogao ni da zamisli?

– Najveću snagu i podršku su mi pružale moje sestre, koje to i dan-danas rade. Najviše sam crpila snagu iz te želje da nikada ne budem kao moji otac i majka! - priznala je ona u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading