BEBICINA DEVOJKA IMA PLAN B: Dok on gostuje u emisiji, Teodora u noćnom provodu sa ovim učesnikom "Elite" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delićeva prvo izašla sa njim u restoran na večeru, pa zajedno zapalili u klub!

 

 

Dok je Nenad Macanović Bebica gostovao u emisiji "Narod pita", njegova devojka Teodora Delić uhvaćena je u provodu bez njega i to sa Danijelom Dujkovićem Munjezom koji joj je u "Eliti" pipkao silikone i odmeravao da li su joj bradavice pravilno pozicionirane.

Naime, osvanuo je snimak kako se Teodora bez Bebice zabavljala u noćnom izlasku, a ono što prvo upada u uči je to što bivša učesnica "Elite 7" đuska uz pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Plan B", pa su se mnogi zapitali da li to Macanoviću na taj način šalje skrivenu poruku da ima u planu i neku drugu opciju.

- "A ja drhtim samo kad mi je zima, ne sviđa mi se niko"... "Dobar si za jednu noć al' ne i za dve"... "- uvijala se Delićeva uz Cecine stihove u noćnom klubu, dok je Munjez nazdravljao.

Republika

Foto: printskrin instagram

Teodora Delić se pohvalila ružom i susretom sa Munjezom

Njih dvoje su prethodno bili i na večeri u jednom prestoničkom restoranu, a nikome nije jasno kakav odnos između njih dvoje je po sredi, s obzirom na to da je Munjez i tokom prošlog susereta Teodori poklonio ružu kao znak pažnje zbog čega mnogi misle da se sve vreme radi o udvaranju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Macanović Bebica u emisiji "Narod pita", dok je Teodora u provodu s Munjezom

Podsetimo, Nenad Macanović je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita" gde je na meti bila i njegova veza sa Teodorom. On je morao da odgovara na mnoga provokativna pitanja gledalaca, te brani svoju vezu sa Delićevom, koja za to vreme daje povoda da se u istu i te kako sumnja. 

Pri tom, otkako je izašla iz rijalitija, ona najviše pažnje polaže na svoj fizički izgled koji je, po svemu sudeći, rešila potpuno da transformiše, pa ide s jedne operacije na drugu, zbog čega je na meti kritika. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading