KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE STANISLAV SA MAJOM: Ovo je pravi razlog što je pristao na OTVORENU VEZU sa njom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićevoj imoponuje da bude trofej muškarcima.

KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE STANISLAV SA MAJOM: Ovo je pravi razlog što je pristao na OTVORENU VEZU sa njom (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ljubavni par Maja Marinković i Stanislav Krofak koji je svoju romansu započeo u "Eliti" od nedavno zvanično uživa u svojoj vezi i napolju.

Naime, samo što su obelodanili da su ponovo zajedno Maja i Stanislav su se zajedno zaputili za Crnogorsko primorje, gde su Marinkovićevu mnogi željno iščekivali. 

Međutim, njen ovogodišnji dolazak na more u Crnu Goru, znatno se razlikuje od svih prethodih kad je žarila i palila u provodu, jer sada uživa u paru sa svojim novim dečkom.

Iako je to mnoge razočaralo, rijaliti fanovi su oduševljeni i neretko dele objave koje savkodnevno kače Maja i Krofak na svojim nalozima na društvenim mrežama. 

Dok su sve vreme neki zamerali Panteri što je uplovio u ljubavni odnos sa Majom, on od starta tvrdi da lepšu devojku od nje nije imao i da njemu baš prija što je ona toliko poželjna i drugim muškarcima. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Maja Marinković ponosna što Stanislavu Krofaku služi kao trofej

Tako se Marinkovićeva i sad pohvalila kako je Stanislav i tokom njihovog muvanja u Beloj kući čvrsto stajao na nogama i na neki način i nju time osvojio što nije padao na provokacije da želi da bude sa devojkom koju svi žele i hoće.

S jedne strane, on je time potvrdio da Maju posmatra kao trofej, ali s druge je pokazao i veliko samopouzdanje da se ne plaši da će njegova devojka tek tako da odleti drugom u zagrljaj, na šta je Marinkovićeva u svojoj Instagram priči podsetila javnost.

Dok sede za stolom oni razgovaraju sa drugim ukućanima koji pokušavaju da isprovociraju Stanislava pred Majom, ali mu se on viteški odupire.

- Zamisli pola grada hoće da bude s tvojom ženom - provocirao ga je cimer, a Krofak je odbrusio:

- Šta će mi cura koju niko neće?!

- Bravo - zaključila je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Шабац

10.08.2024 14:28

Маја краљица

Bojan

10.08.2024 15:09

Otvorena veza. Slobodni kao ptice.