MAJA UHVATILA KROFAKA USRED AKCIJE: Evo šta Stanislav radi IZA ZATVORENIH VRATA kad ga niko ne gleda (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva nije mogla da veruje kad je ugledala ovaj prizor!

MAJA UHVATILA KROFAKA USRED AKCIJE: Evo šta Stanislav radi IZA ZATVORENIH VRATA kad ga niko ne gleda (FOTO)

Foto: Republika

Otkako su ozvaničili vezu Maja Marinković i Stanislav Krofak se bukvalno ne razdvajaju. 

Zajedno su otputovali u Crnogorsko primorje, odakle svakodnevno nižu objave kako podjednako na plažama duž obale, tako i u hotelskoj sobi.

Međutim, sada je osvanula slika koja govori da se par ponekad bar na trenutak razdvoji, kao i šta u takvim momentima Pantera radi.

Republika

Foto: printskrin instagram

Stanislav Krofak sliku svoju ljubi zaljubljen u mišićavo telo 

Naime, Maja je uhvatila Stanislava usred akcije kako se slika i divi svom telu i izvajanim mišićima, dok je sam iza zatvorenih vrata i dok ga niko ne gleda. 

Inače, Krofak je vrlo samouveren po pitanju svog izgleda na koji veoma polaže, te savetuje i druge kako da održavaju formu. On ne krije i da ga je Marinkovićeva privukla upravo savršenom figurom, te je priznao i da mu je ona najlepša devojka koju je do sada imao.

Ipak, za razliku od njega, Marinkovićeva je, da bi izgledala kako danas izgleda, pribegavala mnogim estetskim korekcijama, a i uprkos njima često je na meti kritika. 

Po mišljenju korisnika društvenih mreža, Majina zadnjica izgleda "izdeformisano", a nije poznato da li je Marinkovićeva želela ovakav rezultat ili se nešto desilo u međuvremenu.

Takav stav rijaliti fanova preovladavao je i dok je bila u Beloj kući, a sada, pošto je napolju, mnogi joj preporučuju da ode na korekciju. Maja se nije oglašavala na tu temu, niti je odgovarala na komentare, pa se za sada ne zna da li ima u planu neku novu intervenciju.

Ona je nedavno pred jedno televizijsko gostovanje kada se pojavila tip-top skockana, istakla da je sa njenom zadnjicom sve u redu i da se u svom telu oseća bolje nego ikada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading