SKANDAL! Matora VERILA Stefani Grujić - UHVAĆENE na delu, bivša zadrugarka ih RASKRINKALA - PRVA FOTKA SA LICA MESTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka razvezla jezik za portal Republika!

SKANDAL! Matora VERILA Stefani Grujić - UHVAĆENE na delu, bivša zadrugarka ih RASKRINKALA - PRVA FOTKA SA LICA MESTA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Nedavno u emisiji ,,Narod pita" Jovana Tomić Matora gostovala je sa nekadašnjim prijateljem Markom Đedovićem, a voditeljka Ivana Šopić otkrila je da je čula o novoj romansi sa Stefani Grujić

Matora je to negirala, a potom je Đedović otkrio da postoje fotografije iz Jovaninog stana, koje je Stefani objavila na Instagramu i time se odala. Tada je Matora ipak priznala da je Stefani bila kod nje u stanu, ali samo kao drugarica. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefani Grujić u prestoničkom hotelu

 

Međutim, prošle noći, Matora i Stefani su uhvaćene u jednom prestoničkom hotelu, a njih je srela bivša zadrugarka Deniz Dejm, koja je za naš portal otkrila šta se zapravo desilo. 

- Njih dve kriju vezu od javnosti, ali sinoć sam ih videla u hotelu, Stefani je imala verenički prsten, nije neki, ima mali dijamant, ništa specijalno, ali su se izgleda verile. Verovatno nije Matora htela da daje mnogo novca, da se ne bi opet opekla, jer ona ima više propalih brakova i vereničkih života, nego bora na licu. Šta znam, delovale su srećne i zaljubljene, ali prosto, Stefani ne želi da izlazi sa tom pričom u javnost, još uvek, verovatno zbog komentara - započinje Deniz Dejm za Republiku, i nastavlja:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm

 

- Njih dve su delovale srećno i zaljubljeno, bile su na večeri, pićencu, proslavljele su, posle sam i ja otišla svojim putem. 

Ostaje nam da vidimo da li će Matora otkriti romansu sa Stefani ili će nastaviti da se skrivaju od javnost. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

10.08.2024 19:13

Ako je ovo tacno, stvrno ne mogu da verujem da Matora posle svog onog haosa pravi opet veliku i istu gresku , a jedva se psihicki izvukla…..