MAJA MARINKOVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU U "ELITI 8!" Izoperisana učesnica najavila nezapamćeni ŠOU, svi frajeri su njeni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoce rijalitija očekuje ogromno iznenađenje, neće je prepoznati.

MAJA MARINKOVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU U "ELITI 8!" Izoperisana učesnica najavila nezapamćeni ŠOU, svi frajeri su njeni!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Ostalo je još malo vremena do početka ''Elite 8'', najgledanijeg rijalitija u regionu, a čelnica televizije Pink, direktorka zabavnog programa Milica Mitrović, obradovala je sve lepim vestima na svom profilu na Instagramu. Uskoro na kanalu ružičaste televizije startuje nova sezona ovog spektakularnog i intrigantnog rijalitija koji je pomerio sve granice i oborio rekorde gledanosti.

Svi nestrpljivo čekaju da vide šta ih to sve očekuje kada se vrata Bele kuće ponovo otvore. Vreme je da se postave novi standardi, a publika jedva čeka da bude deo ovog nezaboravnog iskustva.

Uveliko se polemiše na društvenim mrežama o potencijalnim učesnicima, a svakodnevno u javnost stižu nove informacije. Tako je popularna rijaliti učesnica, Slađa Lazić Poršelina, zagolicala maštu fanovima i podelila snimak Milice Mitrović, poručivši gledaocima da će ovo definitivno biti najgledanija sezona, a vrlo je verovatno da je Slađa upravo deo iste. Ona je nedavno imala intervenciju, posle koje izgleda potpuno drugačije, a ovo je tek prva u nizu promena na njenom licu. Ona je korigovala nos i kapke, a videćemo šta je sledeće na redu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Slađa Lazić

Detalje o prijavama za ''Elite 8'' možete pronaći na zvaničnom Instagram profilu Milice Mitrović, koja je objasnila kriterijume za novu sezonu. Svi zainteresovani imaju priliku da se prijave i pokažu svoje talente, ali i da se upuste u avanturu koja može promeniti njihov život.

Nova sezona ''Elite 8'' najavljuje se kao nikad spektakularnija, sa obećanjem da će doneti još više uzbuđenja, intriga i nezaboravnih trenutaka. Gledaoci već sada priželjkuju da vide kako će se nova ekipa takmičara snaći u izazovima koji ih očekuju unutar Bele kuće.

Nije iznenađujuće što je ovaj rijaliti oborio sve rekorde gledanosti, s obzirom na svoju popularnost i uticaj koji ima na publiku širom regiona. Svaka nova sezona donosi nove priče, nove likove i nove emocije, što dodatno doprinosi interesovanju publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading