BEBICA PROFITIRAO OD SVAĐE SA ASMINOM! Na račun mu uplaćen novac, ako se nastavi - IMAĆE REDOVAN HONORAR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica se obogatio od sukoba sa Durdžićem, ne sme da stane sa prozivkama.

BEBICA PROFITIRAO OD SVAĐE SA ASMINOM! Na račun mu uplaćen novac, ako se nastavi - IMAĆE REDOVAN HONORAR!

Foto: Printscreen/Pink TV

Bebica

Nakon sinoćne emisije "Narod pita", sukob između Nenada Macanovića Bebice i Asmina Durdžića se nastavlja, ovoga puta putem društvenih mreža i portala. Macanović je ponovo prozvao Durdžića, poredeći ga sa svinjom, nakon čega je Durdžić odlučio da povuče šokantan potez.

Asmin Durdžić je odlučio da uplati 5€ Nenadu Macanoviću Bebici putem aplikacije "moneygram" i prosledio dokaz o uplati. Uz ovu uplatu, Durdžić je poručio da želi da Bebica ode negde na sladoled, izražavajući sažaljenje nakon što je pogledao klip sa Bebicinog rođendana. Takođe, Durdžić je istakao da smatra da ni Bog ni otac nisu uspeli da utiču na Bebicu, ali da će on nastaviti sa uplatama od 5€ svake subote ukoliko Bebica bude slušao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Uplatio sam Bebici 5€, BEBBEBIneka ide na "moneygram" (aplikacija za slanje novca putem interneta) da sebi podigne i ode negde na sladoled. Odgledao sam mu klip sa rođendana, pa sam se nešto sažalio! Vidim da je i Bog od njega digao ruke kao i otac, ali tata Alibaba neće dići ruke od njega. Ako bude slušao, imaće svake subote po 5€ - poručio je Asmin, kako prenosi Pink.

Ovo je samo nastavak sukoba koji traje između ova dva javna lica, a novi potezi i poruke putem društvenih mreža samo produbljuju tenzije.

Nakon provokativne uplate od strane Asmina Durdžića, ostaje da vidimo kako će Nenad Macanović Bebica reagovati na ovaj potez. Iako su sukobi putem društvenih mreža često prisutni u javnom životu, ova novčana uplata dodatno podiže temperaturu i intrigira javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading