MAJA MARINKOVIĆ NE SME DA SAZNA ZA ISTINU, DOK JE PORED STANISLAVA: Procurio PRAVI DOKAZ iz telefona, njoj neće biti lako!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ni ne sluti šta joj se dešava iza leđa!

MAJA MARINKOVIĆ NE SME DA SAZNA ZA ISTINU, DOK JE PORED STANISLAVA: Procurio PRAVI DOKAZ iz telefona, njoj neće biti lako!

Foto: Amig show

Nedavno je starleta Maja Marinković izazvala pažnju javnosti objavom snimka sa svojim psom Leom, a ubrzo nakon toga i njena nekadašnja prijateljica Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, takođe je objavila snimak sa istom rasom psa, pomerancem. Ova sličnost između njihovih snimaka izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, pri čemu su mnogi zaključili da Slađa ponovo kopira Maju.

Maja Marinković je nedavno odlučila da svoj pomeranac Lea predstavi javnosti putem društvenih mreža. Leo je brzo postao omiljeni ljubimac na internetu, a Maja je redovno delila njihove zajedničke trenutke sa svojim pratiocima. Njihova vezanost i ljubav postala je tema brojnih razgovora, a Leo je postao prava zvezda društvenih mreža.

 

Nakon što je Maja objavila snimak sa Leom, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, takođe je odlučila da pokaže svog pomeranca u javnosti. Ova sličnost između njihovih snimaka izazvala je sumnju da Slađa kopira Maju, te su mnogi fanovi spekulisali o njenim namerama. Pitanje je da li je ovo bila slučajnost ili namerna imitacija, ali je jasno da je ova situacija izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.


Odnos između Slađe Lazić i Maje Marinković često je bio predmet interesovanja javnosti. Njihovo prijateljstvo je u jednom trenutku preraslo u rivalstvo, a njihove sličnosti i razlike često su bile tema brojnih medijskih spekulacija. Ova nova situacija sa njihovim psima samo je dodatno podgrejala spekulacije o njihovom odnosu.
Mnogi se pitaju kako će Maja Marinković reagovati kada bude videla ovu vest, budući da se nalazi sa Stanislavom Krofakom na letovanju, te ne žele da joj letovanje propadne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading