BIVŠI UČESNIK ELITE TADA NAPRAVIO DETE! Evo šta je sa ženom i da li su u kontaktu, sve rešio da prizna usred emisije (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viđam je, ali ne želim da se reklamiram na račun male dece, zalažem se za podizanje nje!

BIVŠI UČESNIK ELITE TADA NAPRAVIO DETE! Evo šta je sa ženom i da li su u kontaktu, sve rešio da prizna usred emisije (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Bivši učesnik rijalitija Elita Darijan Radomirović pričao je sinoć u emisiji "Narod pita" o detetu i devojci sa kojom je ranije bio u vezi. Gledateljka Mila upitala je Darjana da li je video svoju ćerku, kao i da li plaća alimentaciju za nju.

Želim da pozdravim i Snežu i Darjana, ja imam više simpatija prema Darijanu jer ume bolje da se predstavi i nekako mi je iskreniji. On je rekao da joj je dao šansu ali da nije video sebe pored nje i to je ono što mislim. Sneža ima taj stil kroz rijaliti koji se meni lično ne dopada, ostavio je jedan dobar utisak i mislim da je bio dobar drug onima sa kojima se družio i mislim da je faca za rijaliti. Čula sam da Darjan ima kontakt sa devojčicom, verujem da je tako? - pitala je gledateljka.

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović i Sneža Kušadasi

 

- Viđam je, ali ne želim da se reklamiram na račun male dece, zalažem se za podizanje nje, imamo sjajan odnos i zahvalni su mi porodica njena i svi na zalaganju oko odgajanja deteta, pretrpeo sam sve kritike. Ona je donela devojčicu u krevet gde je nekada živeo moj otac i to je stvarno neprocenjivo. Jedan život se ugasio, drugi se stvorio - rekao je Darjan.

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović

 

- On govori da je u kontaktu sa deco, a čula sam da je otac još četvoro dece - rekla je Sneža.

- Ja ne verujem tim glupostima, stotine ljudi su mi pisali šta misle o njoj, ona je jako omražena osoba i žele svi da je prokomentarišu jer je mnogima učinila zlo - rekao je Darjan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading