MAJIN BIVŠI SE ŽENI! Ponosno predstavio buduću suprugu, pa se obratio nekadašnjim devojkama - Marinkovićeva će doživeti ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Maje Marinković se verio.

MAJIN BIVŠI SE ŽENI! Ponosno predstavio buduću suprugu, pa se obratio nekadašnjim devojkama - Marinkovićeva će doživeti ŠOK!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Bivši učesnik rijaliti programa, Bilal Brajlović, iznenadio je javnost kada se pojavio u društvenim mrežama sa novom devojkom koja ponosno nosi verenički prsten. Ovaj momak koji je stekao popularnost tokom učešća u Zadruzi, gde je bio u vezi sa Milicom Veselinović i starletom Majom Marinković, sada je odlučio da započne novu životnu etapu.

Tokom svog boravka u rijalitiju, Brajlović je bio u emotivnoj vezi sa Majom Marinković, koja je nastavljena i nakon završetka Zadruge. Međutim, ova veza nije dugo potrajala, već se okončala na buran način uz javne optužbe i vređanje. Maja je čak javno raskinula vezu sa Bilalom, nazivajući ga neradnikom i iznoseći brojne uvrede na njegov račun u programu uživo.

Nakon završetka veze sa Majom Marinković, Bilal Brajlović je pronašao sreću pored nove devojke, sa kojom se sada verio. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, Brajlović je kratko poručio: "Najsrećniji sam čovek na svetu." Ovaj novi korak u njegovom ljubavnom životu izazvao je veliku pažnju javnosti.

Iako su prošlost obeležile burne emotivne veze i javne svađe, Bilal Brajlović sada zakoračuje u novu fazu svog života, okrenut budućnosti sa svojom verenicom. Njegova odluka da pokaže sreću i ljubav na društvenim mrežama naišla je na različite reakcije javnosti, ali je svakako privukla pažnju mnogih.

Bilal Brajlović je pokazao da je spreman da krene dalje i da se fokusira na pozitivne promene u svom životu, a njegova veridba je definitivno jedan od tih koraka ka novom početku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading