HITNO SE OGLASIO TAKI MARINKOVIĆ! Evo šta je otkrio o Maji i Stanislavu! Telefon nije prestajao da mu zvoni! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mi je drago što se ćerka ne javlja. Znači da joj je dobro sa Stanislavom i da se dobro slažu.

HITNO SE OGLASIO TAKI MARINKOVIĆ! Evo šta je otkrio o Maji i Stanislavu! Telefon nije prestajao da mu zvoni! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Printscreen

Otac bivše učesnice rijalitija Elita Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, kaže da mu je drago što se njegova naslednica slaže sa dečkom Stanislavom Krofakom. Niame, nakon što su letovali u Crnoj Gori, Maja Marinković i Stanislav Krofak su odlučili da nastave svoj odmor, ali na drugoj destinaciji. Naime, danas su fanove obradovali novim, zajedničkim snimkom iz kreveta, a kada su spomenuli Selce, njihovi pratioci su dodatan šok doživeli.

- Mnogo mi je drago što se ćerka ne javlja. Znači da joj je dobro sa Stanislavom i da se dobro slažu. Ranije me je non stop zvala, normalno je da se konsultujemo kad neko ima problem, ali sada vidim da sve ide kako treba. Neka ih, neka uživaju, neću ništa više da otkrivam. Za sve detalje možete da zovete nju. Tako je najbolje - rekao je kratko Taki za Republiku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Radomir Taki Marinković

 

Podsetimo,  Maja i Stanislav su se probudili, pa javili svojim pratiocima na Instagramu, blistajući od sreće zajedno, pa su svi zaključili da je par napokon uplovio u mirnu luku.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak uživaju zajedno

 

Maja i Stanislav su suočeni sa brojnim preprekama od samog početka njihove veze. Mnogi su im predviđali propast i nisu verovali u trajnost njihove ljubavi, ali su oni hrabro koračali napred, ne obazirući se na tuđa mišljenja. Njihov odnos je bio meta raznih spekulacija, ali su oni ostali fokusirani jedno na drugo, gradeći svoju vezu na osnovama iskrenog prijateljstva i međusobnog poštovanja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading