UČESNIK ELITE UHVAĆEN NA "GOMILI!" U klubu napravio RUSVAJ, pa dohvatio dve devojke i započeo AKCIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite napokon preboleo bivšu devojku.

UČESNIK ELITE UHVAĆEN NA "GOMILI!" U klubu napravio RUSVAJ, pa dohvatio dve devojke i započeo AKCIJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Danijel Dujković Munjez, nedavno je gostovao sa svojom bivšom devojkom Stefani Grujić, a iako se stekao utisak da je još nije preboleo, njegova nova objava digla je ogromnu prašinu.

Danijel Dujković Munjez, bivši fudbaler i učesnik "Elite", pre nekoliko dana gostovao je u emisiji "Narod pita" sa svojom bivšom devojkom Stefani Grujić, te je njegovo ponašanje u istoj izazvalo lavinu reakcija, a najčešći komentari bili su da su njih dvoje i dalje zaljubljeni.

Međutim, on je rešio da stavi tačku na te komentare, pa je objavio fotografiju iz provoda, sa čak dve devojke, koje su mu gotovo sedele u krilu, a on nije skidao osmeh sa lica, dok ga je jedna ljubila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danijel Dujković Munjez

Podsetimo, nedavno, dok je Nenad Macanović Bebica gostovao u emisiji "Narod pita", njegova devojka Teodora Delić uhvaćena je u provodu bez njega i to sa Danijelom Dujkovićem Munjezom koji joj je u "Eliti" pipkao silikone i odmeravao da li su joj bradavice pravilno pozicionirane.

Naime, osvanuo je snimak kako se Teodora bez Bebice zabavljala u noćnom izlasku, a ono što prvo upada u uči je to što bivša učesnica "Elite 7" đuska uz pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Plan B", pa su se mnogi zapitali da li to Macanoviću na taj način šalje skrivenu poruku da ima u planu i neku drugu opciju.

- "A ja drhtim samo kad mi je zima, ne sviđa mi se niko"... "Dobar si za jednu noć al' ne i za dve"... "- uvijala se Delićeva uz Cecine stihove u noćnom klubu, dok je Munjez nazdravljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading