MAJA NAPRAVILA HAOS U HOTELU, UVHATILA STANISLAVA U AKCIJI: Pojavio se SNIMAK sa kamera, procurilo u javnost sve! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napravila opštu frku u hotelu!

MAJA NAPRAVILA HAOS U HOTELU, UVHATILA STANISLAVA U AKCIJI: Pojavio se SNIMAK sa kamera, procurilo u javnost sve! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Starleta i bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Maja Marinković nedavno je bila u Crnoj Gori sa dečkom Stanislavom Krofakom. Iako je na društvenim mrežama predstavljano sve idilično i romantično, iz Stanislavovog telefona je procurio snimak u kom je Maja njemu napravila veliki problem. 

Naime, Stanislav se fotografisao u ogledalu, dok je čekao Maju da siđe niz stepenice. Kada ga je ugledala da se fotografiše sam, ona je napravila Krofaku

- Je l' se sam slikaš u ogledalu?! - povilkala je Maja.

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Međutim, nastavak snimka ne postoji, nego je verovatno Stanislav zaboravio da stavi muziku u pozadini pa je sve procurilo u javnost. Maja mu je zamerila verovatno, jer se ni ona ne nalazi na tom snimku, a već je poznato koliko je ona ljubomorna. 

Nakon što su letovali u Crnoj Gori, Maja Marinković i Stanislav Krofak su odlučili da nastave svoj odmor, ali na drugoj destinaciji. Naime, danas su fanove obradovali novim, zajedničkim snimkom iz kreveta, a kada su spomenuli Selce, njihovi pratioci su dodatan šok doživeli.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković otišli u Selce

 

Naime, Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka, izdvaja to mesto kao jedno od najlepših gde ju je ikada Stanislav odveo i planirala je tamo da se vrati, a Krofak je brže-bolje otišao sa novom devojkom.

Nakon što su objavili intimni snimak iz kreveta, Maja i Stanislav su odlučili da dan provedu na plaži, pa su se presvukli i obavestili svoje fanove i daljim planovima, s obzirom da brojne stranice jedva čekaju njihovu novu objavu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading