IVAN SPREMIO OSVETU JELENI! Marinkovićeva neverna supruga ŠOKIRALA: Platiću mu...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka razvezala jezik u emisiji "Narod pita"!

IVAN SPREMIO OSVETU JELENI! Marinkovićeva neverna supruga ŠOKIRALA: Platiću mu...

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković, još uvek zakonita supruga Ivana Marinkovića, gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", koju je vodila Ana Radulović. Jelena, koja je bila neverna Ivanu, otkrila je u emisiji šta se dešava sa razvodom, kao i da joj je Ivan tražio novac, a osvrnula se i na prošlo gostovanje sa Urošem Rajačićem.

- Uroš je bio džentlmen pa me je ispratio do zgrade, ništa više od toga, samo smo uspeli da popričamo i shvatili smo da između nas ne ide. Što se tiče Ivana, nije hteo da mi vrati psa, pa je hteo da skrene pažnju nekim parama, ako će to da promeni nešto, eto, platiću mu. On je mene ostavio bez teksta i stvarno, znajući njega, očekujem razne gluposti - rekla je Jelena, koja je porazgovarala sa gospodinom koji se uključio u program:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena otkrila šta joj se sprema

- Pričali smo o vama nešto i dotakli se Kulića, oni su par ekselans spoj i neka uđu u "Elitu 8", ima da grmi sve - rekao je gledalac.

- Ma da, samo neka su srećni zajedno, mene to ne zanima. Ja sam doživela od Miljane sve najgore, sad će još ispasti da sam ja smetala u tim međuljudskim odnosima i odnosu sa detetom, a vrlo dobro se zna da sam ja imala dobru komunikaciju sa njima i svi su me hvalili od Kulića - rekla je Jelena.

- Čuli smo da on ne želi da podnese razvod braka, šta se dešava? - pitao je gledalac.

- Našla sam advokaticu i sve je rešeno, nema nikakvih problema - dodala je Jelena, a ranije je priznala:

- Definitivno sam to uradila danas, nije trebalo da toliko čekam. Bila sam sluđena, a ljudi su komentarisali da nešto odlažem. Trebalo bi da bude sporazumni razvod, treba da bude što bezbolnije. Ivan i ja nemamo komunikaciju, Beka je kod mene. Daću mu je ponovo jer treba da se dogovorimo, a ne da se otimamo oko psa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena priznala šta se dešava sa razvodom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading