ŠA OSTAO BEZ MIONE! Obelodanjeno šta se desilo, on se HITNO oglasio, pa OTKRIO u kakvom je sada stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša uhvaćen bez Mione Jovanović, svi se pitaju šta se desilo!

ŠA OSTAO BEZ MIONE! Obelodanjeno šta se desilo, on se HITNO oglasio, pa OTKRIO u kakvom je sada stanju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" i poznati reper Nenad Aleksić Ša na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Naime, Nenad je objavio fotografiju kako uživa u sunčanom danu u sobi, a mnogi su se pitali gde mu je devojka Miona Jovanović. 

Poznato je da su Miona i Ša otputovali na Zlatibor, gde su proveli nekoliko divnih i mirnih dana, opuštajući se uz šetnju i lepu klopu. Iako su se mnogi zapitali da li je Miona otišla kod roditelja, te je zbog toga Ša sam u sobi, verovatno je Jovanovićeva imala neka posla ili je odmarala, pa nisu pozirali zajedno. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša Instagram

 

Podsetimo, portal Republika došao je do snimka na kom Miona i Ša šetaju Zlatiborom. Miona je posebno istakla svoju pripremu za popodnevnu šetnju planinom sa Nenadom, pokazujući svoj autfit i naglašavajući lepotu prirode koja ih okružuje.

Njih dvoje su očigledno uživali u svakom trenutku provedenom u prirodi i delili ove intimne trenutke sa svojim pratiocima. Mi smo ih uhvatili dok šetaju ulicama i fotografišu se sa fanovima, koji su ih "napali", ne bi li porazgovarali sa njima, a reper nije skidao osmeh sa lica. Čini se da su uspeli da uplove u mirnu luku i "stabilizuju" vezu, a videćemo kako će Miona izgladiti odnose sa svojom porodicom.

 

Nenad i Miona su privukli pažnju javnosti i nakon završetka rijalitija ''Elita''. Njihove aktivnosti na društvenim mrežama često su praćene, a njihovi pratioci su imali priliku da uživaju u deljenju njihovih iskustava i trenutaka sreće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VeronikaS

12.08.2024 17:08

Jaooooooooo vidi joj autfit za Zlatibor. Haljina u kojoj lici na virslu, papucetine i pisma tasna..... najlon kesa kao detalj. Kakva seljanka.