HITNA REAKCIJA IZ NIŠA! Nakon Zolinog javnog napada na Miljanu stigao BRUTALAN ODGOVOR KULIĆKI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Elita 8" još nije počela, a potencijalni takmičari su već krenuli unakrsnu paljbu!

HITNA REAKCIJA IZ NIŠA! Nakon Zolinog javnog napada na Miljanu stigao BRUTALAN ODGOVOR KULIĆKI!

Foto: Nebojša Mandić, youtube.com/pink.r, Printskrin/RTV PINK

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija "Elita 7", ponovo je privukao pažnju pratilaca na Instagramu novim kontroverznim objavama. Tokom poslednjih nekoliko dana Zola je u Crnoj Gori, ali je aktivan na društvenim mrežama, gde deli intrigantne poruke koje su izazvale brojne reakcije.

Nedavno je na svom Instagram storiju podelio emotivnu poruku u kojoj je izrazio osećaj izdaje. U objavi je pisalo da su ga mnogi izneverili i varali, dok je on sam ostao veran i pošten. Ove reči su izazvale veliku pažnju i različite interpretacije među njegovim pratiocima, a mnogi su pretpostavili da je poruka upućena Miljani Kulić.

Foto: Instagram.com

Miljana i Ivan

 

Pretpostavlja se da Zola misli na Miljanu Kulić, koja se nedavno pomirila sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog sina Željka, i sada se ne odvaja od njega. Postoje spekulacije da Miljana i Ivan planiraju da uđu zajedno u novu sezonu rijalitija, što je dodatno uzbudilo Zolu.

U svetlu ovih događaja, Zola je odlučio da se ponovo obrati svojim pratiocima na Instagramu, ali sa drugačijim tonom. U svojoj najnovijoj objavi, napisao je:

Foto: printskrin instagram

Zolin stori

- Nije važno ono što je bilo - napisao je on uz melodiju koja sugeriše da želi da ostavi prošlost iza sebe i okrene se budućnosti. Ovaj potez je sugerisao da je možda spreman za novi početak i da se fokusira na budućnost, bez obzira na prošle konflikte i probleme.

Iako na prvi pogled deluje da je Miljana irelevantna za njegovu najnoviju objavu, nakon što je Zola postavio svoj komentar na Instagram, na stranici Marije i Miljane Kulić se pojavio odgovor koji je glasio:

Republika

Foto: instagram.com/Marija Kulić

Marijin stori

- Pametni uče od svega i svakoga, prosečni uče na svojim greškama, a glupi već sve znaju - stoji u pomenutoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading