ANĐELO DOBIO INFORMACIJE O ANITI, USLEDIO FOTO-DOKAZ! Pobedica rijalitija "Elita" UHVAĆENA NA DELU! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

ANĐELO DOBIO INFORMACIJE O ANITI, USLEDIO FOTO-DOKAZ! Pobedica rijalitija "Elita" UHVAĆENA NA DELU! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen Youtube Zvezde Granda

Anita i Anđelo

Aktuelna pobednica rijalitija "Elita" Anita Stanojlović velikim trijumfom osvojila je srca čitavog auditorijuma, a interesovanje za njen privatni život i vezu sa Anđelom Rankovićem ne jenjava. 

Pobednica je donela značajnu odluku da započne novi životni pravac i da se potpuno transformiše. Ova odluka nije obuhvatala samo promene u njenom životnom stilu, već i drastične estetske korekcije na njenom licu i telu. Nakon što je napustila rijaliti u kojem je trijumfovala i osvojila nagradu od 100.000 evra, Anita je odmah krenula sa serijom estetskih intervencija. Osim korekcija na licu, sređivanja kose i noktiju, Anita je počela i individualne treninge, a čini se da je trud urodio plodom.

Anita se danas oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Na fotografijama koje je objavila stilizovana je u kraku tirkiznu trenerku sa zlatnim detaljem i belim brendiranim patikama. Fanovi su odmah primetili promenu nabolje, a pozitivnim komentarima na njen sadašnji izgled se ne nazire kraj. Mnogi su primetili da sada izgleda bolje nego ikad, a neki su zaključili i da je najlepša rijaliti pobednica svih vremena. Međutim, jedan komentar se posebno izdvojio, koji sugeriše njenom dečku Anđelu kakvu devojku ima.

"Anđelo, imaš najlepšu djevojku", "Rođena za slikanje! Prelepa, ima stil i talenat za top modela", "E neću ti reći da si preslatka jer to znaš i sama! Samo ću reći: pametno večeras", nizali su se komentari uz fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading