MAJA MARINKOVIĆ NEĆE UĆI U "ELITU 8"! Otkriven tužan razlog zbog kojeg starleta NAPUŠTA SVET RIJALITIJA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato lice neće od septembra biti deo popularnog šou-programa?!

MAJA MARINKOVIĆ NEĆE UĆI U "ELITU 8"! Otkriven tužan razlog zbog kojeg starleta NAPUŠTA SVET RIJALITIJA?!

Foto: Nikola Mutić

Maja i Taki

Starleta i rijaliti-učesnica Maja Marinković promenila je lični opis brojnim estetskim operacijama, na koje je potrošila nekoliko hiljada evra. Na društvenim mrežama mogu se pronaći njene stare fotografije, koje prikazuju kako je izgledala pre svih intervencija, a mnogi su iznenađeni drastičnim promenama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Maja je imala niz zahvata, uključujući operaciju nosa, korekciju zuba, povećanje usana, tetoviranje obrva, a uradila je i proceduru poznatu kao mačje oči. Ranije slike pokazuju da je imala veliki nos i tanke obrve, te se u komentarima može pročitati da je brojnim intervencijama "promenila celu glavu".

Pre nekoliko godina njen otac Taki Marinković je za grudi, usne i tetovaže platio 10.000 evra, kao i operaciju nosa, porcelanske zube i druge promene.

Republika

Foto: printskrin instagram

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Platila sam silikone u zadnjici 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate - toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz "Zadruge" - rekla je Maja ranije za domaće medije.

Doktor Milan Colić je komentarisao da je operacija silikonskih implantata u zadnjici rizična i da je potreban oporavak u bolnici od šest do sedam dana, gde pacijent mora ležati isključivo na stomaku.

Maja je čak podržala i sadašnjeg momka Stanislava Krofaka da se operiše, a trenutno zajedno uživaju u odmoru na moru. Međutim, fotografije s njihovog odmora izazvale su zabrinutost među fanovima. Instagram stranica posvećena popularnom rijalitiju objavila je snimak i oštro komentarisala Majinu nezgodu sa silikonima:

- Maja dok misli da je riba sa brazilskom zadnjicom sa kineskog sajta i prave brazilske zadnjice. Kad moram i zadnjice da komentarišem, koji je ovo nivo blama, crna Majo - stajalo je u opisu na pomenutoj stranici.

"Opet neće u Elitu 8 zbog operacije", "Draga mi je ali mora da prijavi plastičara. Loše urađeno. Šta će joj plastika‚, uz malo vežbe imala bi lepšu," "Ovaj hirurg treba da vrati licencu", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Da li će Maja nakon ovih komentara zaista otići na novu korekciju krajem meseca i tako propustiti "Elitu 8", ostaje nam da uskoro vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading