DEFINITVNA ODLUKA ANITE STANOJLOVIĆ! Javno obraćanje pobednice rijalitija - VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi odmah reagovali!

DEFINITVNA ODLUKA ANITE STANOJLOVIĆ! Javno obraćanje pobednice rijalitija - VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Večeras će se na televiziji Pink emitovati novo izdanje popularne emisije "Elita Narod pita", koje obećava uzbudljive trenutke i intrigantne razgovore. U centru pažnje večerašnje epizode biće Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", i Ivan Marinković, njen poznati protivnik iz prethodnih sezona.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović, koja je stekla veliku popularnost kao rijaliti-zvezda, odgovaraće na brojna pitanja gledalaca. Tema razgovora obuhvatiće nekoliko važnih aspekata njenog života, uključujući sudske procese koji su usledili nakon njenog boravka u rijalitiju, kao i najnovije informacije u vezi sa Anđelom Rankovićem. Takođe će biti reči o mogućoj veridbi i budućim poslovnim planovima koje Anita ima. Neće izostati ni rasprava o njenom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom suprugom, što će sigurno biti interesantno za publiku.

Pored Anite, u emisiji će se pojaviti i Ivan Marinković, koji je tokom boravka u Beloj kući bio jedan od njenih najvećih neprijatelja. Ivan je nedavno postigao primirje sa porodicom Kulić, s kojom je zajedno proslavio rođendan sina Željka u Nišu. Ipak, njegove nesuglasice sa zakonitom suprugom Jelenom Ilić Marinković još uvek traju, a poslednji sukob se odigrao tokom njenog gostovanja u emisiji, kada se Ivan uključio putem telefona.

Voditelj Darko Tanasijević će moderirati ovu emisiju, obećavajući gledateljima uzbudljivu i dinamičnu epizodu sa brojnim intrigantnim temama i gostima koji su trenutno u centru pažnje medija.

Anita Stanojlović je upravo putem društvene mreže Instagram izrazila svoje oduševljenje zbog medijskog prostora koji je dobila kao pobednica rijalitija. Ona je pozvala sve svoje fanove da ne propuste večerašnje izdanje emisije, ističući da će emisija biti pravi spektakl i da garantuje neviđeno uzbuđenje, a fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju njeno pojavljivanje večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading