ŠOK, IVAN MARINKOVIĆ SE POVLAČI IZ RIJALITI SVETA! Doneo konačnu odluku I ZVANIČNO POTVRDIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik otkrio da ima opravdan razlog za ovakvu meru!

ŠOK, IVAN MARINKOVIĆ SE POVLAČI IZ RIJALITI SVETA! Doneo konačnu odluku I ZVANIČNO POTVRDIO!

Foto: Instagram.com/Ivan Marinkovic

Ivan Marinković

Večeras na televiziji Pink biće emitovano novo izdanje popularne emisije "Narod pita", koja obećava da će pružiti uzbudljive trenutke i intrigantne razgovore. Glavna zvezda večerašnje epizode biće Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", a najavljen je kao gost i Ivan Marinković, njen poznati protivnik iz prethodnih sezona.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović

Ivan Marinković, koji je tokom svog boravka u Beloj kući bio jedan od Anitinih najvećih neprijatelja, nedavno je postigao primirje sa porodicom Kulić. On i Miljana su nakon rođendana sina Željka sve vreme zajedno u Nišu, što je značajan korak u pomirenju. Međutim, i pored toga, njegove nesuglasice sa suprugom Jelenom Ilić Marinković i dalje traju. Najnoviji sukob između njih odigrao se tokom njenog gostovanja u emisiji, kada se Ivan uključio putem telefona.

 

Foto: Instagram.com/Ivan Marinkovic

Ivan Marinkovic

Svi su očekivali da će Ivan Marinković biti prisutan u večerašnjoj emisiji, ali je iznenada objavio na društvenoj mreži Instagram da se neće pojaviti.

- Iz opravdanih razloga večeras neću biti u emisiji 'Narod pita', vidimo se uskoro u istoj - napisao je Ivan u svom storiju na Instagramu. Ova odluka je razočarala mnoge njegove obožavaoce koji su se nadali da će prisustvovati uzbudljivom susretu između njega i Anite.

Iako Ivan Marinković neće biti u emisiji, to ne umanjuje uzbuđenje zbog nastupa Anite Stanojlović, koja će odgovarati na pitanja gledalaca i raspraviti brojne zanimljive teme. Emisija "Elita Narod pita" i dalje obećava dinamičan i intrigantan program, sa ili bez prisustva Ivana Marinkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading