DIGAO RUKU NA NJEGA! Procurili snimci iz doma Kulića, EVO KAKO SE IVAN ZAPRAVO OPHODI PREMA ŽELJKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Marija Kulić!

DIGAO RUKU NA NJEGA! Procurili snimci iz doma Kulića, EVO KAKO SE IVAN ZAPRAVO OPHODI PREMA ŽELJKU!

Foto: ATA Images, Instagram

Ivan i Željko

Bivši učesnici "Elite" Miljana Kulić i Ivan Marinković progovorili su o svom odnosu koji su uspeli da izglade nakon rijalitija zbog sina Željka, te otkrili kako se osećaju otkako je Marinković u Nišu.

Foto: Instagram.com

Ivan i Miljana

Pošto je Ivan zbog obaveza najavio da mora da se vrati u Beograd, Miljana je priznala da neće samo detetu nedostajati, već i njoj. 

- Plašim se malo kako će Željko reagovati kada Ivan ode, sinoć je baš bilo priče i o tome. Naravno, biće u kontaktu non-stop, ja ću mu reći da tata radi u Beogradu, mora da ide u "Narod pita" i druge neke obaveze da završava, ali doći će on opet posle dvadesetog, a i čuće se preko video poziva, opet smo zajedno. I meni će biti teško kada ode, navikla sam, ustanem ujutru, pijemo kafu, ustanem i zateknem njega budnog, jedino se nas dvoje budimo u osam ujutru, ovi ostali po kući spavaju duže, posle Željko ustaje - otkrila je Kulićeva deo intime iz porodičnog doma.

Međutim, Ivan nije želeo da se razdvoji od malog Željka, čak ni zbog obaveza koje ima, te je tako čitavu javnost iznenadila odluka da se ne pojavi u emisiji "Narod pita", što je i potvrdio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

- Iz opravdanih razloga večeras neću biti u emisiji 'Narod pita', vidimo se uskoro u istoj - napisao je Ivan u svom storiju na pomenutoj društvenoj mreži.

Nakon ovog priznanja oglasila se i Marija Kulić putem svog Instagram profila, koja je pokazala kako se Ivan ophodi prema Željku.

Na snimku koji je zabeležen u domu Kulića u Nišu, Miljana, Ivan i Željko se brčkaju u bazenu porodične kuće Kulića u Nišu, a mali Željko je u jednom momentu podigao ruku i odgurnuo Ivana, koji je glumio krokodila svom sinu. Ova simpatična scena za kratko vreme je doslovno zapalila društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading