DRAMA U STUDIJU PINKA, VODITELJ HITNO REAGOVAO! U program uživo se uključila ONA, Anita doživela POMRAČENJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je pobednicu rijalitija Elita Anitu Stanojlović, a ovo uključenje je izazvalo pravi haos!

DRAMA U STUDIJU PINKA, VODITELJ HITNO REAGOVAO! U program uživo se uključila ONA, Anita doživela POMRAČENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Darko Tanasijević ugostio je pobednicu rijalitija Elita Anitu Stanojlović. Ona je progovorila o Ivanovom strahu zbog gostovanja sa njom.

Ivan Marinković je neposredno pred emisiju priznao da se večeras, na suočavanju koje su svi fanovi rijalitija sa nestrpljenjem čekali, neće pojaviti.

- Ponadala sam se da će biti večeras Ivan u studiju ali ništa od toga, izgleda da se uplašio -rekla je Anita.

- Šta misliš zbog čega je odbio da gostuje večeras? -pitao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

- Nemam ja zbog čega njega da demantujem, mogu da demantujem samo laži o Anđelu i meni ali mislim da je najviše zbog tog straha od javnosti i s obzirom da imam ja neke prijatelje tu i plašio se možda da imam neke informacije o njemu - rekla je Anita, a onda se uključila i prva gledateljka.

- Da li si upoznala Anđelovu majku i zašto ne govoriš o tome - glasilo je pitanje gledateljke.

- Moji majku, moje dete, moju i Anđelovu porodicu neću uplitati. Mene i Anđela možete sve da pitate, roditelji nisu deo javnog sveta - odgovorila je pobednica Elite.

- Da li si svesna da će zbog odgovora mnogi pomisliti da nešto ne štima - pitao je voditelj Darko Tanasijević, a potom i dodao:

- Ništa, čitajte između redova - zaključio je Darko Tanasijević.

Podsećamo, već neko vreme čitava javnost nagađa da se Anđelovoj majci ne dopada Anita, te da tu nešto zaista "ne štima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Šta bi?

13.08.2024 10:56

Šta bi noćas ? Nisu uključili Lepog Miću da brani, psuje i arlauče na ove što mu napadaju ljubimicu i vređaju je. Ostavio je na nemilosrdna pitanja i komentare ovih šta je ne vole a ovima koji je vole nije uspelo da i večeras budu brojniji u uključenju. Gde li je kum Đedović ? I on zakazao, da li je slao "odgovore na pitanja" ? Možda je bio zauzet ili preumoran zbog "servisiranja" i održavanja Šaove velike ljubavi sa Mionom ? Nešta noćas nije bilo odrađeno dobro, Anita pokazala jedino u čemu je iskusna ( laži i vređanje ) a još se umešala i lažna kuma Milena (Đedovićeva prijateljica ) i Anita je očekivano "pukla" ( vuk dlaku menja ali ćud nikada ). Kaže Anita da je bliska i u kontaktu sa Aneli.. prijateljice su. Šta zajedničko mogu imati devojčica - devojka od 20 - ak godina i žena od 33 godine i prijateljice su ? Burna prošlost, provodi, beg od kuće, maloletna i druga delikvencija, ((Aneli krijumčarila tuđi novac ), vanbračna deca ( Aneli tvrdi da je u braku, Asmin suprotno a čekamo razvod pa da Aneli dokaže da ne laže ), da li je to ono šta privlači ove dve devvojke pa su tako bliske, prijateljice su.? U rijalitiju njih dve nisu provodile vreme zajedno , ponekad bi branile jedna drugu u nekim svađama ali i to beše retko. Da linse Đedović polako izvlačibi pere od kumova, drugova i prjatella iz rijalitija ?