MAJA MARINKOVIĆ VADI SILIKONE?! Starleta priča o šok-potezu, ali joj niko ne veruje! Ovo su svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Taki je podržao njenu ideju. Rekao je da bi joj to stajalao jer mu je ona lepa šta god da ima na sebi.

MAJA MARINKOVIĆ VADI SILIKONE?! Starleta priča o šok-potezu, ali joj niko ne veruje! Ovo su svi detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica Elite Maja Marinković navodno ide da smanji grudi, a kako smo saznali, to je zbog najnovijeg trenda među devojka, da se sve češće vraćaju na prirodne grudi i sklanjaju implante. 

- Poznato je da Maja dosta prati trendove, pa tako sada razmišlja da izvadi silikone iz grudi, kao što su to do sada uradile neke naše starlete. Ona priča drugaricama o tome da ne bi bilo loše da možda i smanji grudi, s obzirom na to da bi joj i to prijalo jer nekad ima bolove u kičmi zbog obima struka. Isto razmišlja da uradi i sa zadnjicom, s obzirom na to da je imala problema sa silikonima koji su se pomerali - priča nam izvor i dalje otkriva:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Otac Taki je podržao njenu ideju. Rekao je da bi joj to stajalao jer mu je ona lepa šta god da ima na sebi. Pričao je o tome da će da je podrži, ali da je protiv toga da stalno nešto koriguje s vremena na vreme i ide pod opštu anesteziju.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

 

Podsetimo, starleta i rijaliti zvezda Maja Marinković nikada nije krila da je prošla kroz brojne estetske korekcije i da je u svoj izgled uložila značajnu sumu novca. Prema rečima njenog oca, Maja je potrošila više od 15.000 evra na razne procedure, uključujući i poslednje prilagođavanje zadnjice pre nego što je ušla u rijaliti šou "Elita".

Foto: Instagram.com

Taki Marinković

 

Međutim, čini se da promene na njenom telu nisu postigle očekivane rezultate. Na nedavno objavljenim snimcima koji kruže društvenim mrežama, čini se da se Majina zadnjica izdeformisala, iako je već bila podvrgnuta jednom korektivnom zahvatu. Ova promena izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su se pojavile skandalozne fotografije koje prikazuju njeno trenutno stanje.Na Instagramu su se pojavili komentari koji upoređuju njen izgled pre i posle estetskih intervencija, sa opisima koji sugerišu da su promene negativno uticale na njen izgled.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading