HITNO SAOŠTENJE PRODUKCIJE: Nakon SKANDALA na Pinku kreće novi HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su gosti u emisiji "Narod pita"!

HITNO SAOŠTENJE PRODUKCIJE: Nakon SKANDALA na Pinku kreće novi HAOS!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Nakon gostovanja pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović televizija Pink je izdala zvanično saopštenje, te otkrila da u emisiju "Narod pita" večeras stižu pevač Lepi Mića i starleta Teodore Delić, koji su spremni kao zapete puške da odgovore na sva pitanja publike, ali i da prokomentarišu aktuelnosti u rijalitiju. Juče je izbio skandal jer se na Pinku nije pojavio Ivan Marinković, a Anita je iznela sumnju da se uplašio suočavanja s njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Teodora Delić stižu u "Narod pita" večeras

Voditelj će biti Darko Tanasijević, koji se nedavno vratio sa odmora iz Hrvatske. Inače on je razvezao jezik i progovorio o novoj sezoni "Elite", koja startuje u septembru.

 - Mi smo zasad otkrili dva imena, čisto da zagolicamo maštu javnosti. Reč je o veoma interesantnim profilima, lepim i pametnim devojkama. Svaka od njih ima interesantnu životnu priču, vrlo su rečite i bez dlake na jeziku. Mogu da kažem da se najveća imena i iznenađenja čuvaju u strogoj tajnosti. Nešto sam i ja uspeo delimično da saznam i šokirao sam kada sam čuo o kojim osobama je reč, a brojna imena se kriju i od mene samog. Ni mi voditelji ne saznamo sve tajne produkcije odmah, bukvalno nam pet minuta pred lajv saopšte. To je nekako naš princip rada koji nam pomaže da najveća iznenađenja za gledaoce ne procure. Kasting se radi jače nego ikada i lica koja sam viđao u zgradi televizije su vrlo zanimljiva i ima ih mnogo. Nova sezona će biti pravo osveženje zbog novih lica i neke nove priče - objasnio je Tanasijević, pa otkrio da li će voditeljska postava ostati ista i da li bi on nekoga eliminisao:

- To još ne znam, nemam najavu nekih izmena. Ako dođe do istih, to Veliki Šef odlučuje, a mi smo u službi gledalaca. Svakako, ja sam tu deo stalne ekipe da odgovorim na sve zadatke Velikog Šefa - otkrio je Darko.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević progovorio o novoj sezoni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading