ANELI AHMIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU BIVŠIM MOMCIMA!? Evo šta je napisala, hitno se vraća u Beograd!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda reč o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

ANELI AHMIĆ POSLALA BRUTALNU PORUKU BIVŠIM MOMCIMA!? Evo šta je napisala, hitno se vraća u Beograd!

Foto: Republika TV

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka rijalitija "Elita", privukla je pažnju javnosti dok je sa Urošem Stanićem putovala iz Sarajeva za Beograd. Tokom puta, Aneli je snimala video u kome je vozila auto dok je u pozadini išla pesma "Psiho" Aleksandre Prijović. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste stih koji je Aneli podelila uz video - "Rođena sam da tu budem kazna", uz emotikon anđela.

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda reč o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

 

Aneli Ahmić i Uroš Stanić započeli su svoje putovanje iz Sarajeva i krenuli ka Beogradu, prelazeći put od oko 300 kilometara. Ovo putovanje je privuklo pažnju javnosti, posebno zbog Anelinog snimka u kome je vozila auto i uz to podelila stih iz pesme "Psiho".

Foto: Instagram printsceen

Objava Aneli Ahmić na Instagramu

 

Nakon što je AnelI podelila snimak, društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o značenju stiha koji je napisala. Mnogi su se pitali da li je ovo poruka upućena bivšem partneru ili je možda Anela uputila stih nekome novom u svom životu.
Inače, drugoplasirana superfinalistkinja "Elite" Aneli Ahmić i njena rođena sestra Sita Ahmić odavno se poznaju s Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kog se uveliko priča da će ući u novu sezonu rijalitija "Elita". Naime, na fotografiji koja se vrti na društvenim mrežama vidi se kako Sita i Aneli poziraju sa Gastozom raspoložene, a bilo je dosta onih koji nisu znali da se poznaju uživo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jeca

14.08.2024 09:06

Anela bolesnica kuferasica dno dna........