MAJA I STANISLAV SE RASIPAJU SAMO TAKO! U restoranu se baškarili za sve pare, evo koliki su bakšiš ostavili konobaru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo mogli a da ne primetio šta je Stanislav uradio jer su sedeli sto do nas, priča izvor.

MAJA I STANISLAV SE RASIPAJU SAMO TAKO! U restoranu se baškarili za sve pare, evo koliki su bakšiš ostavili konobaru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak

Bivši učesnici rijalitija Elita Maja Marinković i njen dečko Stanislav Krofak baškarili su se nedavno u jednom elitnom rastoranu, a svi su ostali šokirani kada su primetili koliko su bakšiša ostavili osoblju. Naime, kada je trebalo da krenu kući, Stanislav se ponudio da plati račun, pa je tako ostavio konobaru koji ih je uslužio 100 evra.

- Nismo mogli a da ne primetio šta je Stanislav uradio jer su sedeli sto do nas. Dao je konobaru 100 evra bakšiša kada je trebalo da krenu kući. Maja je pozdravila ovaj gest, a svakako da use zahvalili osoblju restorana na gostoprimstvu - priča nam upućen izvor. 

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Inače,Maja Marinković otplatila je poreske dugove Stanislava Krofaka u iznosu od 40.000 evra, zbog čega se i pomirio s njom kada je shvatio koliko novca je dobila od produkcije. Kontroverzna starleta iz rijalitija "Elita 7" izašla je razočarana jer njen rijaliti-momak nije želeo vezu, već samo druženje, što je u više navrata i isticao. Jednog momenta je čak i pobegao od nje u Hrvatsku i nije je pozvao kod sebe u goste. Kada je saznao da je njegova bivša teža za 150.000 evra, koliko je bio njen ugovor s produkcijom, video je u njoj izlaz iz problema i odmah promenio ploču.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Maja je poznata kao osoba koja ne juri momke s parama i lovatore. Nikada nije bila sponzoruša ili nedajbože da je radila za novac, kako su neki zli jezici spekulisali kada se tek pojavila na rijaliti-sceni. Ona ne da nije imala posla s prostitucijom i sponzorima nego je čak pomagala svojim momcima koji nisu imali sredstava. Vodila ih na ručkove, večere, plaćala im letovanja i zimovanja, kupovala stvari i parfeme. Želela je da se oni pored nje osećaju lepo, da im ne fali ništa. Ponašala se kao pravi džek. Njoj je Taki večito zamerao što je bacala pare na kojekakve dripce koji su samo želeli da je iskoriste, ali Maja nije slušala, išla je srcem. Tako je ušla i u vezu sa Stanislavom - ispričao je ranije izvor blizak starleti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading