PRETUČEN UČESNIK ELITE: Naterali ga na odnose sa muškarcem, pa krenuli da se IŽIVLJAVAJU tada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite nikada nije želeo da priča o ovom stravičnom događaju.

PRETUČEN UČESNIK ELITE: Naterali ga na odnose sa muškarcem, pa krenuli da se IŽIVLJAVAJU tada!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Uroš Stanić je javno priznao da je gej i zbog toga ga se odrekla kompletna familija, te je majka jedina koja je uz njega. Iako je pričao da ima traume od oca, koji ga je navodno zlostavljao, on ima i traumu o kojoj nikada do sada nije pričao.

Pre nekoliko godina je neki muškarac pokušao da ga siluje, kako piše Star. Njegov prijatelj tvrdi da se Uroš sa tim čovekom upoznao preko gej aplikacije i da je imao 45 godina. Dogovorili su se da on dođe iz Švajcarske za Beograd i da se sastane u hotelu, u kom bude odsedao.  Tako je i bilo, a onda se desio pakao, kada je Uroša i pretukao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

- Uroš se sa njim kuckao mesec dana, onda je on došao u Beograd i našli su se u tom hotelu gde je on spavao. Dve noći su proveli zajedno i sve je bilo super, dok on Urošu nije rekao da dolazi neki njegov prijatelj i da želi imati trojku. Uroš je to odbio i počeo da plače, govoreći mu da se zaljubio u njega i da ga na ovaj način ponižava. Međutim, on je tada Urošu udario šamar, krenuo da ga vređa i psuje i rekao da ima da radi šta on poželi. Ubrzo se pojavio taj njegov prijatelj, a Uroš mu je rekao da ne želi grupnjak - počinje Urošev drug za Star, pa nastavlja:

- Iako je Uroš govorio da ne želi, on je ubrzo krenuo da ga skida na silu i dodiruje polnim organom, uz to ga i šamarao sve vreme. U jednom trenutku ga je bacio na krevet i rekao prijatelju da navali na njega, ali je on video u kakvom je stanju bio Uroš i nije želeo ništa na silu. Tada je napustio hotel, da bi ovaj iz Švajcarske besan počeo da pljuje Uroša i u jednom momentu ga kaišem po leđima udario. Nikada nije prijavio policiji, jer se plašio, tada je obrisao i tu aplikaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

14.08.2024 09:12

Ne razumem taj bolesni um koji ima potrebu da se izivljava nad nekim!!?? To je gore nego biti gej. To je monstrum devijantni kome je mesto zatvorenoj bolnici. To mahanje i deklarisanje ljudi da su gej upravo su mamac za bolesne sadiste. Strasni su ljudi, zver nad zverima.