STANISLAV MOLI BOGA DA MAJA OVO NE VIDI! Šok-bomba Filipa Cara izazvala totalnu pometnju, Marinkovićeva će ODLEPITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je napravio haos svojom novom objavom na Instagramu.

STANISLAV MOLI BOGA DA MAJA OVO NE VIDI! Šok-bomba Filipa Cara izazvala totalnu pometnju, Marinkovićeva će ODLEPITI!

Foto: ATA images, Wikimedia/Roberta F., instagram.com/printscreen

Starleta Maja Marinković važi za onu za kojom mnogi muškarci uzdišu, pa čak i bivši, što se već dokazalo nebrojano mnogo puta. Međutim, ona sada uživa u vezi sa dečkom Stanislavom Krofakom, a nedavno su posetili Crikvenicu, rodni grad, baš njenog bivšeg dečka Filipa Cara

Iako se maksimalno ograđuje od nje, Filip Car u stopu prati svaki Majin korak, a čini se da ga njena veza sa Stanislavom posebno remeti, što je otkrila i ona nedavno u emisiji "Narod pita", gde je gostovala upravo sa Krofakom.

Kako je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima dete, Filip Car se sada u potpunosti posvetio sebi, pa je krenuo sa promenama, a prva na redu bila je kilaža, te je Car odlučio da pokaže transformaciju i najavi još bolje rezultate.

- Ide transformacija. Po stoti put u životu. Samo polako - napisao je Filip Car uz fotografiju tela.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Mnogi smatraju da se Filip iskompleksirao upravo zbog Stanislava, koji je u top formi i redovno trenira, pa je odlučio da mu stane na crtu, na čemu vredno radi. Car je regulisao svoju ishranu i sada redovno vežba, pa se očekuje da će uskoro biti sav u mišićima, što mu je verovatno cilj.

Pokazao je svoje telo sada, pa otkrio da će sve uskoro biti mnogo bolje. Njegovi fanovi su podržali ovu odluku i dodatno mu pružili podršku za dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Irena

14.08.2024 12:19

Filipe,nemoj da te Rade kompleksi,zbog Stanislava,vidno si iskompleksiran zbog njega.Sada Sam dokazujes da ti stalo do Majakite.Mnogo si me razocarao.Bas si mi bio gotivan lik,imam dva sina koji su stariji od tebe,ostvareni porodicni obrazovani ljudi.Nista File bez obrazovanja,nemoj da te Rade kompleksi zbog takvih momaka I bivsih.Jako si pametan inteligentan.Kritikovala Sam Aleks zbog tebe,a mozda nijesam bila u pravu.Zato sto ste mi oboje slatki,budite mudriji zbog vase Leone.Roditeljstvo je nesto najteze I najlepse,znam da ces biti dobar otac Ali kada budete zajedno.Spustite gard,ne osvrcite se na komentare,pa pokusajte I u BG.zajedno.Sve ce doci na svoje.Nadjj neki posao Samo ne rijaliti,to ce vas dovesti u propast,tamo je Samo blud I nemoral.