NAJVEĆA TAJNA "ELITE 7" VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija izdala zvanično saopštenje, gledaoci ovo ne propuštaju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-bomba najavljena za večeras.

NAJVEĆA TAJNA "ELITE 7" VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija izdala zvanično saopštenje, gledaoci ovo ne propuštaju!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Večerašnja emisija "Narod pita" na TV Pink obećava da će razrešiti mnoge nedoumice koje su nastale nakon sinoćnje pometnje. Gosti večerašnjeg raskrinkavanja su Kuma Milena Kačavenda, Aneli Ahmić i Nenad Macanović Bebica, dečko Teodore Delić, a očekuje se da će doneti nove detalje o dešavanjima u "Eliti".

Sinoćnja emisija "Narod pita" izazvala je žestoke reakcije bivših učesnika "Elite" nakon raznih raskrinkavanja i komentara. Očekuje se da će večerašnji gosti otkriti svoje stavove o događajima i pružiti nova saznanja o odnosima unutar grupe.

Voditeljka Ana Radulović će večeras voditi emisiju i zajedno sa gostima istražiti najaktuelnije teme vezane za učesnike "Elite". S obzirom na njenu odlučnost i sposobnost da istraži istinu, očekuje se da će večerašnje raskrinkavanje doneti nove detalje o odnosima unutar grupe, ali i o ličnim vezama učesnika.

 

Posebno intrigantna tema večerašnjeg raskrinkavanja biće odnos između Teodore Delić i Danijela Dujkovića Munjeza, o kojem se mnogo spekuliše. Nenad Macanović Bebica je najavio da će progovoriti o ovoj temi, pružajući javnosti nove uvide u ovaj odnos koji je izazvao mnogo pažnje.

Večerašnje raskrinkavanje na TV Pink obećava da će doneti nove detalje i informacije o dešavanjima u "Eliti", kao i o ličnim odnosima učesnika. Gledaoci će imati priliku da se uključe u program uživo i postave svoja pitanja gostima, te se očekuje da će ova emisija razjasniti mnoge nedoumice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading