MILICA MITROVIĆ POTVRDILA: Ovo je nova učesnica "Elite 8" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednica zabavnog programa televizije Pink zaintrigirala novom objavom na Instagramu!

MILICA MITROVIĆ POTVRDILA: Ovo je nova učesnica "Elite 8" (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški objavila je juče snimak iz zgrade televizije Pink, a fanovi su odmah počeli da nagađaju da li je je došla na pregovore sa produkcijom "Elite 8". Mina je na snimku delovala veoma tajanstveno, što je dodatno podgrejalo sumnje o njenom potencijalnom ulasku u novi rijaliti šou. Mnogi su se zapitali da li je ovo bio samo marketinški trik ili je zaista bila na sastanku sa produkcijom.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Vršbaki se vraća na Pink

Ipak, da je zaista došla na razgovor sa čelnicima, potvrdila je i Milica Mitrović, urednica zabavnog programa ružičaste televizije. Naime, Milica je podelila Mininu objavu, te tako potvrdila da je bivša zadrugarka došla na pregovore, kao i da će verovatno ući u rijaliti.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Mitrović

Inače, nedavno se oglasio voditelj Darko Tanasijević, koji je otkrio šta produkcija sprema za osmu sezonu.

 - Mi smo za sada otkrili dva imena čisto da zagolicamo maštu javnosti. Reč je o veoma interesantnim profilima, lepim i pametnim devojkama. Svaka od njih ima interesantnu životnu priču, vrlo su rečite i bez dlake na jeziku. Mogu da kažem da se najveća imena i iznenađenja čuvaju u strogoj tajnosti. Nešto sam i ja uspeo delimično da saznam i šokirao sam kada sam čuo o kojim osobama je reč, a brojna imena se kriju i od mene samog. Ni mi voditelji ne saznamo sve tajne produkcije odmah, bukvalno nam pet minuta pred lajv saopšte. To je nekako naš princip rada koji nam pomaže da najveća iznenađenja za gledaoce ne procure. Kasting se radi jače nego ikada i lica koja sam viđao u zgradi televizije su jako zanimljiva i ima ih mnogo. Nova sezona će biti pravo osveženje zbog novih lica i neke nove priče - objasnio je Tanasijević, pa otkrio da li će voditeljska postava ostati ista i da li bi on nekoga eliminisao:

- To još uvek ne znam, nemam najavu nekih izmena. Ako dođe do istih to Veliki šef odlučuje, a mi smo u službi gledalaca. Svakako, ja sam tu deo stalne ekipe da odgovorim na sve zadatke Velikog šefa - otkrio je Darko za "24Sedam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

14.08.2024 17:47

Da upotpuni harem onih sa kojim se seksala i poveća broj sa četrnaest na dvadeset četri... Majakita je sa svojih desetak prava amaterka.