UROŠ STANIĆ IDE POD NOŽ?! Opet bi da radi estetske intervencije, evo šta sada planira da prepravi na sebi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš je ranije odlučio da koriguje svoje usne i još nešto na licu, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

UROŠ STANIĆ IDE POD NOŽ?! Opet bi da radi estetske intervencije, evo šta sada planira da prepravi na sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Elita" Uroš Stanić već je radio nekoliko intervencija na licu nakon što je napustio imanje u Šimanovcima, a sada planira da operiše bradu! Naime, u pitanju je zahvat koji se naziva mentoplastika, a što će mu dati izgled koji želi s obzirom na to da je do sada to postizao hijaluronskih filerima.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić je rešio da promeni mnogo što šta na sebi u poslednje vreme

 

- Uroš je rešio da deo novca koji je zaradio u rijalitiju odvoji i uloži u sebe, a odavno želi da operiše bradu. U pitanju je smanjenje, on je već bio na konsultacijama na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, gde planira da obavi zahvat. On hoće da dođe do idealnog oblika brade, a ima podršku majke, kao i uvek - otkrio nam je izvor.

Inače, Uroš Stanić, učesnik rijalitija "Elita", i nakon završetka šoua i dalje privlači pažnju javnosti. Poslednja objava na njegovom profilu na društvenim mrežama izazvala je veliku pomenju, budući da se na fotografijama vidi anestezija, nakon čega je takmičar imao intervenciju. 

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić i Aneli Ahmić ne izlaze iz salona za ulepšavanje

Uroš je odlučio da koriguje svoje usne i još nešto na licu, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Pored Uroša, i Aneli Ahmić, još jedan učesnik "Elite", takođe se podvrgla određenim korekcijama. Fotografije Aneline transformacije takođe su privukle veliku pažnju javnosti, a detalji o tome šta je tačno promenila na svom izgledu za sada ostaju nepoznati.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading