POSLE KARAMBOLA S MAJOM U CRNOJ GORI, ISPLIVAO SNIMAK HAOSA U HRVATSKOJ: Stanislav pokazao unutrašnjost kuće - LOM I SRČA NA SVE STRANE, ZIDOVI HAVARISANI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak se na sva zvona hvali kako živi na visokoj nozi.

POSLE KARAMBOLA S MAJOM U CRNOJ GORI, ISPLIVAO SNIMAK HAOSA U HRVATSKOJ: Stanislav pokazao unutrašnjost kuće - LOM I SRČA NA SVE STRANE, ZIDOVI HAVARISANI (FOTO)

Foto: Instagram.com

Otkako je ušao u priču sa Majom Marinković bivši učesnik "Elite 7" Stanislav Krofak privlači ogromnu pažnju javnosti, pogotovo nakon njihovog zajedničkog letovanja, koje je proteklo prilično burno i turbulentno.

Usred glasina kako je Maja zbog Stanislava u Budvi napravila karambol u hotelu, gde je navodno i pretukla devojku koja je pokušala da flertuje sa njenim dečkom, on se na društvenoj mreži pohvalio kako u Hrvatskoj živi na visokoj nozi.

Iako su ga prozivali da mu je pukao biznis i da je zaglavio u velike dugove, on na sve načine nastoji da razuveri javnost da ima finansijske probleme, pa se prvo pohvalio kakvu besnu mašinu vozi, a zatim je u Instagram priči pokazao i kako njegova firma za adaptacije stanova i kuća odlično radi.

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock, Pixabay.com

Stanislav Krofak u Budvi imao prilike da upozna pravu Maju Marinković

Naime, Stanislav je objavio snimak radova na jednoj kući i tagovao svoju stranicu, pa prošao kroz sve prostorije. Ispred kuće su postavljene skele, dok je svuda lom i srča, a zidovi havarisani na mestima gde treba da se ugradi nova stolarija.

Mnogi su se zbog razrušene kuće našalili na Majin račun, u fazonu da tako izgleda i gde Marinkovićeva prođe kad joj proradi ljubomora. Stoga su upozorili Krofaka da ubuduće pazi šta radi, kako i njegova gajba ne bi zaličila na nekretninu za adaptaciju, posle još neke svađe u kojoj bi mu Maja kroz kuću protutnjala kao tajfun.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading