MAJA MORA HITNO POD NOŽ: Ovaj problem vuče još iz rijalitija, a sada je stanje ALARMANTNO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićevu urnišu fanovi zbog deformisanih implanta.

MAJA MORA HITNO POD NOŽ: Ovaj problem vuče još iz rijalitija, a sada je stanje ALARMANTNO (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Maja Marinković ponosna je na svoje telo nakon svih plastičnih operacija kojima je postigla da izgleda baš onako kako je htela. 

Međutim, na društvenim mrežama je sve vreme prozivaju zbog deformisane zadnjice.

Naime, dok je još bila u rijalitiju, mnogi su zapazili da pod hitno mora na remont, pa je podlegla pritisku, iako je isprva tvrdila da je zadovoljna, te ipak rešila da pre nove sezone sredi sve nepravilnosti, o čemu je Republika vreć pisala. 

Kako nije mogla da propusti letovanje sa Stanislavom Krofakom, tako "felerična" otišla je na more sa svojim dečkom, a koliko je situacija alarmantna govori i njen poslednji snimak na Instagramu.

Maja je u ogledalu pravila snimak za svoj stori, pozirajući preplanula u bikiniju, dok joj je pozadina u jednom momentu iskočila bukvalno na kuk, pa su ponovo krenuli komentari da se pod hitno sredi.

- Ovo zaista izgleda neprirodno, kao da je iščašila kuk ili da joj je izrasla neka grba sa strane. Na njoj je sve lepo i šteta da je ovakve stvari kvare, treba to što pre da koriguje - prokomentarisao je jedan od rijaliti fanova, koji je inače oduševljen Majinim izgledom.

Sudeći po tome koliko je i ona sama sujetna po pitanju svog izgleda na koji toliko polaže računa, na nju ovakva vrsta kritika uvek utiče pozitivno i tera je na promenu.

Kako je naš portal nedavno pisao, ona prati sve trendove kada je plastična hirurgija u pitanju, pa je svakako poput drugih poznatih starleta već razmišljala da izvadi implante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading