MILJANA SE SELI KOD IVANA MARINKOVIĆA U STAN SA SINOM?! Donela šok-odluku, odmah se umešala Marija u nameri da spreči haos!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Ivan Marinković se ne odvajaju maltene otkako je on otišao u Niš da vidi dete.

MILJANA SE SELI KOD IVANA MARINKOVIĆA U STAN SA SINOM?! Donela šok-odluku,  odmah se umešala Marija u nameri da spreči haos!

Foto: Instagram.com

Bivši učesnici rijalitija Elita Miljana Kulić i otac njenog sina Željka Ivan Marinković, ne odvajaju se već neko vreme i žive kod njenih u Nišu, a kako smo saznali, uskoro planiraju preseljenje u Beograd. Naime, Ivan je pitao Kulićku da sa sinom Željkom dođe kod njega u stan koji poseduje u centru Beograda i u kom je do skoro živeo sa Jelenom Marinković, a ona je u sekundi prihvatila ponudu.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Miljana i Ivan Marinković se ne odvajaju maltene otkako je on otišao u Niš da vidi dete. Sad je predložio Miljani da se presele kod njega u stan koji ima u Beogradu i da tu žive zajedno sa sinom. Ovoj ideji se odmah usprotivila Miljanina majka Marija Kulić, koja je objasnila da je ona Željkov staratelj i da nema nameru da pusti da dete ide kod njih, s obzirom na to da nema poverenja u njih i to da će da budu uzorni roditelji - priča za naš portal izvor blizak paru i dalje otkriva: 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić i Ivan Marinković sa malim Željkom

 

- Miljana je odmah počela da se raspravlja sa majkom i da priča da je ona sposobna za sve, pa je Ivan pokušavao da smiri situaciju. Na kraju su ipak odložili razmatranje o toj ideji da se sele u Beograd, s obzirom na to da je to ozbiljan korak, a da dete ima razne aktivnosti u Nišu, koje ne bi trebalo tek tako da prekine. Marija je isterala svoje, ali Miljana znate već kakva je! Vrlo je uporna i pitanje je šta će tu da bude. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DžO

16.08.2024 06:14

Miljani i ivanu želim buran zajednički život uz pesmu, Našla vreća zakrpu, piši propalo!!!