BIVŠA UČESNICA ELITE HOĆE DA SNIMI PESMU?! Bila u centru skandala zbog repera i pevača, sad hoće da se probije na estradi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana voli estradnjake, stalno su je vezivali za neke pevače i repere, o čemu je i sama pričala, a sad bi da iskoristi trenutak slave i snimi pesmu.

BIVŠA UČESNICA ELITE HOĆE DA SNIMI PESMU?! Bila u centru skandala zbog repera i pevača, sad hoće da se probije na estradi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović rešila je da se probije na estradi, a kako saznajemo, ona planira da snimi pesmu. Naime, kako je videla da mnoge starlete i anonimne devojke po izlasku iz rijalitija krenu put estrade, Cvijanovićka je rešila da se i ona oproba u ovome, pa namerava da plati hit. 

- Jovana voli estradnjake, stalno su je vezivali za neke pevače i repere, o čemu je i sama pričala, a sad bi da iskoristi trenutak slave i snimi pesmu. Ona je več pričala sa nekim ljudima koji bi joj napravili pesmu, ali sve je to još u fazi dogovora - otkrio nam je upućen izvor. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

RASKRINKALA I MC STOJANA ZBOG KOG JE BILA U CENTRU SKANDALA! 

Inače, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je načula da je reper MC Stojan neveran devojci Zorani Mićanović! Ona tvrdi da je reper flertovao i kasnije otišao u nepoznatom pravcu sa jednom ženom nakon svog nastupa, a da su joj za celu situaciju javljale drugarice. 

Foto: Printskrin

Jovana Cvijanović

 

Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa. Ona je sa drugaricama prvi sedela u separeu, pa mu je nekoliko puta i mahala. Kad se sve završilo, odnosno kad je završio sa nastupom, našli su se i izašli napolju zajedno. Odvezli su se u nepoznatom pravcu, a niko nije uspeo da ih slika jer se to desilo u vreme kad ispred splava nije bilo puno ljudi koji su ih primetili - kaže nam izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Jovana Cvijanović i MC Stojan

 

Cvijanovićka se oglasila nedavno i putem Instagrama, pa je komentarisala dosadašnji odnos repera MC Stojana i njegovu partnerku Zoranu Mićanović, ali nije imala reči hvale. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading