ZAR OVAKO DA MU VRAĆA?! Šokantan potez Teodore Delić - SVI SU SUMNJALI DA VOLI BEBICU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Elite" Nenad Macanović Bebica šokirao je javnost kada je preko leve ruke istetovirao lik svoje devojke Teodore Delić, sa kojom je već imao ozbiljnih ljubavnih trzavica.

ZAR OVAKO DA MU VRAĆA?! Šokantan potez Teodore Delić - SVI SU SUMNJALI DA VOLI BEBICU!

Foto: ATA Images

Teodora i Bebica

Nenad Macanović Bebica iznenadio je sve svoje prijatelje i pratioce kada je odlučio da na svoje telo istetovira portret svoje devojke, Teodore Delić. Ova neočekivana odluka izazvala je veliku pažnju i fascinaciju, ali ono što je Teodora učinila kao odgovor na Bebičin gest, nadmašilo je sve očekivanja. Umesto da istetovira Nenadov portret kao što je on učinio s njenim, Teodora je izabrala drugačiji, ali jednako emotivan način da se oduži.

Foto: instagram.com/teodora_delic

teodorina tetovaža

Naime, Teodora je na svoje telo istetovirala datum kada su njih dvoje započeli svoju emotivnu vezu u rijaliti emisiji "Elita". Ovaj datum simbolizuje poseban trenutak u njihovom životu, i on predstavlja početak njihove ljubavne priče u okviru popularnog rijalitija. Teodora je ovu novu tetovažu podelila sa svima putem društvenih mreža, zajedno s fotografijama Bebice. Tako su oboje kroz društvene mreže obavestili svoje pratioce o ovom posebnom trenutku u njihovim životima.

Važno je napomenuti da su Teodora i Bebica, uprkos sumnjama i predviđanjima da će se njihova veza završiti nakon završetka rijalitija, ostali zajedno i nastavili da grade svoju vezu. U nedavnoj emisiji "Elita - Narod pita", Teodora je otvoreno govorila o svom odnosu sa Bebicom, potvrđujući da su uspeli da prevaziđu sve izazove i prepreke koje su se pojavili pred njima. Štaviše, par je nedavno započeo zajednički život, što dodatno ukazuje na snagu njihove veze i odlučnost da ostanu zajedno uprkos svim poteškoćama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading