KRATKO I UVREDLJIVO! Aneli uporedila Asmina i Janjuša, OVE INTIMNE DETALJE niko nije znao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekala godinu dana da ove stvari iznese u javnost!

KRATKO I UVREDLJIVO! Aneli uporedila Asmina i Janjuša, OVE INTIMNE DETALJE niko nije znao!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić, poznata kao drugoplasirana superfinalistkinja rijalitija "Elita", nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim otvorenim stavovima o svojim bivšim partnerima, Marku Janjuševiću Janjušu i Asminu Durdžiću, poznatijem kao Alibaba. U popularnoj igrici "Ili-Ili", Aneli je bez ustručavanja uporedila njihove kvalitete, izazivajući različite reakcije i komentare.

Janjuš vs. Alibaba: Ko je bolji u krevetu?

Na pitanje o tome ko je bolji u krevetu, Aneli je brzo dala prednost Marku Janjuševiću Janjušu, svim bivšem partneru iz rijalitija. Ova izjava izazvala je veliko interesovanje i postala tema brojnih rasprava među fanovima rijalitija. Aneli je jasno iznela svoje mišljenje o ovoj intimnoj temi, dodatno podstičući znatiželju publike.

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Asmin i Aneli

Priznanje o Asminu

Međutim, i pored preferiranja Janjuša u ovom segmentu, Aneli je priznala da je Asmin Durdžić bio bolji u jednoj stvari, ostavljajući mnoge da nagađaju o čemu se radi. Ovo priznanje dodatno je začinilo njenu izjavu i dodalo misterije već intrigantnoj situaciji.

Aneli Ahmić je svojim iskrenim odgovorima još jednom je svojim otvorenim odgovorima privukla pažnju javnosti i pokazala hrabrost da javno iznese svoje stavove o intimnim temama. Njeni komentari sigurno će ostaviti traga u svetu rijalitija i podstaknuti različite diskusije o odnosima i intimnim vezama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading