ZVANIČNO PALO POMIRENJE! Janjuš i Aneli ponovo u ljubavi, bivši košarkaš nikad emotivniji: "RANO MOJA, HVALA TI OD SRCA"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je došlo do ovog epskog čina!

ZVANIČNO PALO POMIRENJE! Janjuš i Aneli ponovo u ljubavi, bivši košarkaš nikad emotivniji: "RANO MOJA, HVALA TI OD SRCA"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, koja je stekla popularnost kao drugoplasirana superfinalistkinja rijalitija "Elita", nedavno je ponovo stigla u centar medijske pažnje zbog svojih otvorenih i direktnih komentara o svojim bivšim partnerima, Marku Janjuševiću Janjušu i Asminu Durdžiću, poznatijem kao Alibaba. U popularnoj igrici "Ili-Ili", Aneli nije oklevala da uporedi svoje bivše partnere, što je izazvalo brojne reakcije i komentare javnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

Kada je postavljena tema ko je bolji u krevetu, Aneli je bez oklijevanja dala prednost Marku Janjuševiću Janjušu, svom bivšem partneru iz rijalitija. Ova izjava izazvala je veliko interesovanje među fanovima rijalitija, koji su odmah počeli da raspravljaju o njenim tvrdnjama. Aneli je na vrlo otvoren način iznela svoje mišljenje o ovoj intimnoj temi, što je dodatno podstaklo znatiželju publike i stvorilo uzbuđenje u medijima. Reakcije su bile različite, ali svakako su svi razgovarali o njenim komentarima, kao i Marko Janjušević, koji odmah oduševljeno reagovao i time prekinuo višenedeljnu ćutnju.

Foto: Instagram/mali_janjus

Janjušev stori

Naime, na snimku koji je objavio na storiju društvene mreže Instagram, Janjuš se ponovo uputio ka Crnoj Gori i u tunelu glasno pustio emotivnu pesmu Parnog valjka "Jesen u meni".

- Jesen u meni tuguje
Zašto sanjam čemprese?
Moje ceste ne vode nikuda
Jesen u meni caruje
A u tebi proleće
Ni sunce ne može, ne može kroz oblake
Rano moja, hej
- glasi refren pomenute pesme, a potom se i direktno obratio Aneli, sa isečkom iz pomenute emisije.

- Hvala ti od srca - napisao je Janjuš svojoj bivšoj devojci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading