PEVAČ URNISAO STANISLAVA KROFAKA! Usred emisije ga blatio, šta li će reći Maja Marinković kada za ovo sazna?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je Miona govorila, tako i jeste. Jasno je kakav je Stanislav. Priča se oko njega zavrtela i to je jasno. Što se tiče odnosa sa Majom, mislim da mu se iskreno dopala, kao i on njoj - kazao je Ša.

PEVAČ URNISAO STANISLAVA KROFAKA! Usred emisije ga blatio, šta li će reći Maja Marinković kada za ovo sazna?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija Elita Lepi Mića usred emisije žestoko je isprozivao Stanislava Krofaka, pa se prisetio raznih situacija koje su imali u Beloj kući dok je rijaliti trajao. 

- Kakvo mišljenje imate o Stanislavu? - upitala je voditeljka.

- On želi da bude popularan. Čuo sam od pojedinih učesnika da je uveren da je velika zvezda. On se bavio sportom, ali to mu nije bilo dovoljno da bude poznat, koliko je on želeo. On uživa u populartnosti. Konstantno ide i slika se sa Majom, šta jedu i piju, s kim vreme provode, sve se vidi. Svaki dan se priča o tome gde je - kazao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Sve što je Miona govorila, tako i jeste. Jasno je kakav je Stanislav. Priča se oko njega zavrtela i to je jasno. Što se tiče odnosa sa Majom, mislim da mu se iskreno dopala, kao i on njoj - kazao je Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića Stanislava Krofaka nije štedeo ni sekunde

 

- Ša, sad je jasno što ti pričaš ove stvari. Miona neće bebicu, ali hoće pesmicu. Svi znamo da sad govoriš to za Maju i Stanislava. Na sve načine pokušavaš da opravdaš svoj odnos sa Mionom i dokažeš da je sve kako treba - kazao je Mića.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića Stanislava Krofaka nije štedeo ni sekunde

 

Pre ovoga, bivši učesnici rijalitija Elita Lepi Mića i Nenad Aleksić Ša gostovali su u emisiji "Narod pita" pa su se posvađali do krajnjih granica! Naime, pevač je repera u jednom trenutku podsetio na bivšu devojku Taru Simov što je njega isprovociralo do te mere da je počeo da viče iz petnih žila. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića Stanislava Krofaka nije štedeo ni sekunde

 

- Mića ima devojku, to ja samo znam, ni za šta drugo ne mogu da pričam -rekao je Ša.

- Imam ih 10 ako ja to želim, nađi devojku svojih godina a ne da juriš klinke sram te bilo - rekao je Mića aludirajući na Taru koja je znatno mlađa od njega. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

16.08.2024 10:00

Stanislav je na "crnoj listi" kod Miće samo zato što je on sa Majom i ne osvrće se na tuđe komentare i mišljenja ljubomornih, zavidnih, prolupalih ... Miona se izvukla od Mićinog tutorstva i pritiska i stala uz Ša pa koliko god ta ljubav trajala. Da je Stanislav nastavio ljubsv sa Mionom bio bi on za Miću idealan, dobar i radan čovek koji voli da radi ali i da se provodi. Ali, Stanislav nije poslušni Anđelo ( kojem su ponašanje diktirali Mića i Đedović i održavali vezu sa Anitom ), Miona nije ni imala šanse da se opet spoji sa Stanislavom nego prkosi Mići, roditeljima i očekuje da će postati slavna u muzici uz Ša. Propale Mićine želje i planovi, Maja još jednom dokazala Mići da može samo i dalje da je mrzi. Mića gleda i čita šta Maja i Stanislav jedu i piju, sa kim sede i druže se i, neka mi neko kaže da je to normalno za starčića koji ima porodicu, novac, prijatelje i umesto da sa njima provodi vreme i noću spava sa ženom u krevetu, Mića se vuče kroz emisije i sramoti se , klati se satima na stolici a zlo kulja iz njega ili zove od kuće da ga uključe u emisiju. Koga više zanima da čuje po stoti put Mićino vređanje Ša, Janjuša, Maje i svih ostalih koji su mu se suprostavili. Mića je postao nebitan i u rijalitiju, od Pab- a je napravio nezanimljivo savetovalište za posrnule dame, bledunjave Apolone, ulizice koji za par cigsreta bi prodali i rođenu majku a Miću snabdevaju svim tračevima iz ćoškova gde on nije dobrodošao u društvo. Plasman Miće na kraju sezone govori koliko je Mića popularan, zanimlji i zabavan. Ponašanje i rečnik Mićin u noćašnjoj emisiji je sramota tv kuće koja to dozvoljava, neiskusna Ana se pogubila i ne ume da zaustavi pomahnitalog čoveka koji vređa gledaoca zbog komentara i pitanja na koja ima pravo jer, emisija se zove " Narod pita". Mića nema poštovanja prema voditeljki i breca se na nju a ona nemoćna i spetljala se pa kaže gledaocu da ne vređa Miću (iako je čovek samo rekao da Mića najviše trača i ne kuoa se ) a Mića je na to uzvratio nizom uvreda koje se ne mogu čuti niti među najprostijim osobama kad se svađaju. Gde je ovaj čovek rastao, kako su ga odgojili, kako je on vaspiitavao svoju kćer i da li je nju sramota ponašanja njenog oca ? Da li bi njegova kćer i supruga sele negde sa njim, npr. na obali mora i pijuckale šampanjac, da li bi ih bilo sramota i stid njegovog ponašanja. A ti Majo, pijuckaj hladni šampanjac, ljubi Stanislava, sve to slikaj i objavi a neki će da pucaju od zavisti i zlobe , bit će pozivani u eemisije i pitati će ih o vama jer, o niima mnogo ne pišu portali, neki moraju izmišljati da bi privukli pažnju i bili pozvani u rijaliti a neki nemaju ništa osim priče da Stanislav želi biti popularan a Maja, e pa može joj se, a to ih nervira.