LEJDI DI I NIKOLA LAKIĆ OPET PRISNIJI NEGO IKAD?! Evo šta je plavuša uradila, mnogi ostali šokirani (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je gostovala u emisiji "Narod pita", Lejdi je govorila o Lakiću, tvrdeći da se nisu čuli.

LEJDI DI I NIKOLA LAKIĆ OPET PRISNIJI NEGO IKAD?! Evo šta je plavuša uradila, mnogi ostali šokirani (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnici rijalitija "Elita" Nikola Lakić i njegova nekadašnja cimerka Lejdi Di ponovo su prisni, a sada je njen potez izazvao sumnju mnogih da opet među njima ima nešto više. Naime, sve je šokirao video-snimak koji je Lejdi objavila na profilu društvene mreže Tik-tok. Reč je o pesmi Cece i Vojaža "Muškarčina", gde ona peva deo pesme:

- Šta ću ti ja, kad pored sebe imaš ženu - pevala je Lejdi na sav glas, a sudeći po komentarima ne samo na Tik-toku već na društvenim mrežama u globalu, podgrejala je sumnju u njihov odnos.

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di je u emisiji "Narod pita" iznela detalje o odnosu sa Lakićem

 

Podsetimo, kada je gostovala u emisiji "Narod pita" Lejdi je govorila o Lakiću, tvrdeći da se nisu čuli.

Mislim da treba da se posveti porodici i da ne igra igrice. Nikakve poruke ja nisam dobila od njega, sad je ovo namazano uradio. Ja samo mogu da kažem da je sad jasno što je moja porodica bila sve vreme protiv mog odnosa. Težak folirant, obična ljiga - rekla je ona, ne štedeći ga ni uvreda, dok je on nakon toga i obelodanio poruke koje joj je poslao, o čemu je Republika već pisala.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić

 

Međutim, sudeći po tome što su se u međuvremenu zapratili na Instagramu reklo bi se da je ipak palo pomirenje između ovo dvoje Elitara.

Foto: RTV PINK printscreen

Nikola Lakić i Lejdi Di u Eliti 7 svojevremeno

 

Inače, Lakić sa svojim pratiocima na društvenoj mreži deli i to kako provodi dane sa porodicom. On je usnimio sina u jednom marketu tokom nabavke, a društvo im je pravila i Coka, pa su to mnogi protumačila kao dokaz da je u njihovom domu sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading