MILENA KAČAVENDA IDE POD NOŽ?! Bivša rijaliti učesnica ovako rešila da se podmladi, hoće trajno rešenje za svoj problem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena je već uradila nekoliko estetskih zahvata na svom licu, a sada planira da ode pod nož, da bi efekat bio mnogo bolji.

MILENA KAČAVENDA IDE POD NOŽ?! Bivša rijaliti učesnica ovako rešila da se podmladi, hoće trajno rešenje za svoj problem!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša učesnica Elite Milena Kačavenda uskoro planira da se podmladi za sve pare, a kako saznajemo, ona ima nameru da uradi mini fejslifting. 

Milena je već naime uradila nekoliko estetskih zahvata na svom licu, a sada planira da ode pod nož, da bi efekat bio mnogo bolji. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

 

- Milena je radila nekoliko zahvata koji nisu zahtevali operacije, već su isključivo išli preko igle. U pitanju su hijaluronski fileri kao i botoks, a sada planira da uradi mini fejslifting. Za to jesu potrebne ipak složenije operacije, tako da je ujedno i idelano rešenje i efekat na duže - priča upućen izvor. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

 

Inače, Milena Kačavenda uhvaćena je nedavno dok traži odgovarajuću venčanicu, što je pokrenulo lavinu komentara, s obzirom da kuma krije istinu o svom statusu veze, pa nije poznato da li je trenutno u vezi i planira li da stane na ludi kamen:

- Tražila sam lažnu venčanicu, lažnog mladoženju još nemamo. Prvo tražila toaletu, na burmu biram, a kad nahvatamo mladoženju, to je to. Sigurica je to, da se ne pojavi živ potencijalni verenik, pa da nemam garderobu. 

Milena je nedavno takođe bila u centru skandala jer je pričala o Ivanu Marinkovića, ali nije imala reči hvale. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

 

Što se tiče Ivana Marinkovića nemam nikakvo lepo mišljenje o tome, mislim da je čovek totalni idiot, to je pokazao. Moje mišljenje pozitivno o njemu kao učesniku, džabe mu elokvencija, pokazao je da nije inteligentan, brzo se prešaltao, mislim da je to karta za osmu sezonu. Ovde se ne radi više o igrama Miljana i Ivana kao partnera ili kao fejk partnera, ovde se igraju sa detetom koje te ima oca, te ga nema. Mislim da je priča ogavna, fuj, neke stvari koje su oboje radili Željko će imati priliku da vidi na jutjubu. Miljana, nju tek neću komentarisati, oboje su mi odvratni, a što se tiče Marinkovićke nije mi žao što je izvisila. I ona mi je odvratna. Žali Bože što ne mogu da žive utroje, ona bi volela da ima dete, on se sad setio da ima dete, pa pošto se izmirio s jednim, možda će imati priliku i s prvim...Jelena je pokazala da je jedna bezmozgovićka totalna, jer da nije tako, ne bi se upustila u odnos s piratom. Drugo, jedna kobila koja se udaje u septembru, a već se zaljubuje početkom iduće godine. Oni su pričali da ulaze da bi se ona ostvarila kao majka. Videli smo kome je stalo do polnog organa za šta je mnoge žene optuživala, izblamirala se kao kanta i pokazala da je prevarant i folirant.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading