UROŠ STANIĆ IMAO OKRŠAJ SA MAJKOM! Evo šta mu zamera, mnogi u čudu zbog načina na koji joj je odbrusio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored botoksa i hijalurona u usnama, on je odradio i nešto što je svojstveno ženama, a to su svilene trepavice.

UROŠ STANIĆ IMAO OKRŠAJ SA MAJKOM! Evo šta mu zamera, mnogi u čudu zbog načina na koji joj je odbrusio!

Foto: Instagram printsceen

Bivši učesnik Elite Uroš Stanić posvađao se sa majkom zbog toga što ga je opomenula da ne preteruje sa estetskim zahvatima na licu. Naime, on je rekao kako ni u čemu nije preterao, a da je novac koji ulaže u to uvek isplativ jer ulaže u sebe.

- Uroš se sa majkom posvađao nakon što je došao sa tretmana nadogradnje trepavica. Rekla mu je da ne treba da pretera sa ostalim intervencijama jer već sada manje liči na sebe. On se tada naljutio, pa joj je odbrusio da je to njegov novac i da treba da gleda svoja posla. Svađa je srećom kratko trajala, on je mnogo vezan za majku i odmah joj se izvinio - priča nam izvor.

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić i Aneli Ahmić na estetskim tretmanima

 

Inače, bivši učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić uradio je u salonu za ulepšavanje veštačke trepavice, a usput i podizanje obrva, zahvat koji se popularno zove "Brow lift". 

On je napravio pravu transformaciju, pa se snimao za društvene mreže, koje su se usijale od komentara jer niko nije očekivao da će Stanić sa eksperimentisanjem da ode ovoliko daleko. 

Foto: Instagram printsceen

Uroš Stanić

 

Pored botoksa i hijalurona u usnama, on je odradio i nešto što je svojstveno ženama, a to su svilene trepavice.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić

 

Komentari na Uroševu objavu su se nizali jedan za drugim. Dok su ga pojedini pratioci podržavali i izražavali uzbuđenje zbog njegove nove muzičke karijere, drugi su ostavljali komentare izražavajući sumnju u njegove sposobnosti kao muzičara. Ovakva podeljena reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti, te se očekuje da će interesovanje za Uroševu pesmu biti izuzetno veliko.

Uroš Stanić je postao poznat javnosti kao učesnik rijalitija "Elita 7", ali se sada odlučio da kroči na muzičku scenu. Ovo nije prvi put da učesnici rijalitija pokušavaju da se ostvare i kao muzičari, ali će svakako biti interesantno videti kako će se Uroš snaći u novoj ulozi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading