MAJO, IMAŠ LI NEKU GRANICU?! Stanislav se hvata za glavu zbog ovog POTEZA, nije ni slutio na šta je sve Marinkovićeva spremna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne bira sredstva, po svaku cenu želi da isprovocira bivšeg.

MAJO, IMAŠ LI NEKU GRANICU?! Stanislav se hvata za glavu zbog ovog POTEZA, nije ni slutio na šta je sve Marinkovićeva spremna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak

Bivši učesnici "Elite" Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera ne odvajaju se otkako su napustili imanje u Šimanovcima. Prvo su letovali u Crnoj Gori, pa su zatim posetili čuveno Selce, a Maja se juče oglasila iz Zagreba.

Po svemu sudeći, Maja je upoznala Krofakovu porodicu, a nije isključeno da je došlo i do susreta s njegovom ćerkom Vanesom, koja nije podržavala njihovu vezu u "Eliti", pa je skrenula ocu pažnju na to, kao i na odnose pred kamerama, a kako sada gleda na sve - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Nakon što je posetila Zagreb, Maja je objavila novi snimak i spomenula čuveno Selce, o kom se toliko pričalo u rijalitiju, s obzirom da je to mesto gde je Stanislav letovao sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović.

Maja i Stanislav su zajedno pozirali na plaži, a Marinkovićeva je, bez obzira na Krofaka, iskoristila priliku da usnimi svoju zadnjicu i pokaže fanovima. Maja ponosno nosi titulu kraljice provokacija, što je još jednom potvrdila.

Za to vreme, Aneli Ahmić i Filip Car uhvaćeni su zajedno na TikToku, gde su imali lajv i komentarisali svoje bivše partnere, a više nego jasno je da su više od prijatelja i da su na početku jedne zanimljive ljubavne afere, o kojoj će tek brujati javnost. Maja se na ovu temu još nije oglasila, ali jedno je sigurno - uopšte joj se ne dopada činjenica da Aneli flertuje sa njenom rak-ranom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

16.08.2024 17:03

Bas je srecna sa Stanislavom dok provocira Cara, a cara zabole ... Aleks ima njegovo dete... dok ova glumi budalu,... kraljica godinama u rijalitiju a patosirala je ANITA ...sta reci... kraljica ko kraljica...pedala ko pedala...