BIĆE BELAJA - VELIKI POVRATAK U RIJALITI SVET! Janjuš se sastao sa poznatim rijaliti takmičarom, PRAVE TAKTIKU za Elitu 8?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika radost za čitav auditorijum!

BIĆE BELAJA - VELIKI POVRATAK U RIJALITI SVET! Janjuš se sastao sa poznatim rijaliti takmičarom, PRAVE TAKTIKU za Elitu 8?!

Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš je srpski bivši košarkaš i učesnik više sezona rijaliti šou programa "Zadruga" koji se emituje na "Pink" televiziji. Rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu, a trenutno se opušta na relaciji Beograd - Prijepolje - Ada Bojana.

Foto: Instagram/mali_janjus

Janjuš na putu ka Crnoj Gori

Kako svedoči Instagram profil popularnog rijaliti igrača, sinoć je krenuo na put, te se, po svemu sudeći, vratio na Bojanu, gde je nedavno boravio sa ćerkom Krunom.

Na iznenađenje svih fanova, tamo se našao sa Mensurom Ajdarpašićem, poznatim rijaliti učesnikom.

Podsećamo, Mensur Ajdarpašić je bio učesnik poslednje sezone rijalitija, koji je niosio naziv "Elita", a rođen je 03. septembra 1997. godine u Baru.

Foto: RTV Pink printscreen

Mensur

Mensur je široj javnosti postao poznat 2020. godine kada je ušao u treću sezonu Zadruge, a pre rijalitija se bavio modelingom i kik-boksom. Ajdarpašić je tokom treće sezone imao veliki sukob sa Vladimirom Tomovićem, a svi pamte njegovu vezu sa Minom Vrbaški. O njihovom odnosu su svi brujali. a česte svađe dovodile su i do ozbiljnijih svađa ali i povreda. Na kraju je osvojio treće mesto u trećoj sezoni.

Nakon toga, Mina je ušla u četvrtu sezonu "Zadruge" i optužila Mensura da ju je fizički napao i izbacio iz automobila, što je on negirao. Obvo je Mensuru kasnije izazvalo mnoge probleme, prevaskodno sa bivšim rijaliti učesnikom, Filipom Carem.

Mensur je takođe učestvovao i u petoj sezoni, gde je nekoliko dana nakon početka rijalitija započeo vezu sa maloletnom Milicom Veselinović. Njeni roditelji su se protivili toj vezi, a postojale su spekulacije da je Milica ostala u drugom stanju, što je test demantovao. U toj sezoni, Mensur je osvojio četvrto mesto.

Ajdarpašić je takođe bio učesnik i pete sezone pomenutog rijaltija. On je tada nekoliko dana nakon početka rijalitija stupio u vezu sa tada maloletnom Milicom Veselinović. Njeni roditelji nisu bili za tu vezu, a u jednom trenutku se spominjalo da je ona ostala u drugom stanju sa njim, ali je test pokazao suportno. Mensur je u toj sezoni osvoji četvroto mesto.

Mensur je nakon toga napravio pauzu što se tiče rijalitija, i posvetio se mirnom životu i treniranju. Ipak odlučio je da uđe u "Zadrugu 7 Elitu", on je na ulasku istekao da ga ovoj sezoni veze, devojke i vezivanje ne zanimaju, što se realizovalo i u praksi. Međutim, superfinale nije dočekao.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Mensur i Janjuš na Bojani

S obrzirom da se Janjuš danas fotografisao u jednom kafiću sa Mensurom, odmah su krenule spekulacije da zakuvavaju neki ozbiljni plan za novu sezonu, koja će nositi naziv "Elita 8", a fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju pojavljivanje popularnog dvojca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading