OBELODANJEN LEKARSKI IZVEŠTAJ O STANJU UČESNIKA ELITE! Uznemirujući detalji zabrinuli javnost, niko nije mogao da zamisli o čemu se radi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena šokantna istina o zdravlju Samira Ramovića.

OBELODANJEN LEKARSKI IZVEŠTAJ O STANJU UČESNIKA ELITE! Uznemirujući detalji zabrinuli javnost, niko nije mogao da zamisli o čemu se radi!

Foto: Shutterstock

Domaća javnost je nedavno uzdrmana informacijom o zdravstvenom stanju crnogorskog pevača Samira Ramovića, poznatog po svom učešću u rijalitiju "Elita". U emisiji "Elita - Narod pita", njegov nekadašnji cimer iz rijalitija, Marko Janjušević Janjuš, je otkrio da je Samiru neophodan donor bubrega, jer su mu otkazala oba organa. Ova vest je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili svoju podršku mladom pevaču.

Međutim, uprkos brojnim porukama podrške, bilo je i onih koji su osporavali Samirovo zdravstveno stanje. Upravo zbog toga, Ramović je odlučio da se oglasi putem svog zvaničnog Instagram profila, gde je podelio fotografiju lekarskog izveštaja kao dokaz:

- Za teoretičare zavere - napisao je Samir uz fotografiju lekarskog izveštaja koji je podelio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Samir Ramović

Nakon što je javno progovorio o svojoj zdravstvenoj situaciji, Samir je dobio još veću podršku na društvenim mrežama. Mnoge poznate ličnosti, kao i obični građani, pružili su reči podrške i ohrabrenja pevaču u ovim teškim trenucima.

Dok se javnost i dalje suočava sa šokantnim otkrićem o Samirovom zdravstvenom stanju, njegova borba za ozdravljenje postaje prioritet. 

- Tačno je sve što ste saznali u emisiji. Bubrezi mi rade 10%, čekam dijalizu, ali sam hteo da nađem jedan bubreg za transplataciju pre nego što krenu te terapije. Imao sam ja ovaj problem još kad sam imao 6 godina, pa onda na kraju osnovne, i eto sad posle Elite. Otišao sam kod lekara i video da mi je kreatin u krvi 600, a bio je 200. Potreban mi je donor sa krvnom grupom B. Moj otac odgovara, ali on je malo stariji čovek. Videćemo šta će biti. Bio sam nemaran, jeo sam piletinu i protein i trenirao sam kao lud, a ne bi smelo. Ipak imam 37 godina, to su godine, organi stare - rekao je Samir Ramović za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading