DUŠICA IZ SVEG GLASA ZAKUKALA MILICI MITROVIĆ! U jeku glasina o otkazu, voditeljka se obratila produkciji - I KAMEN BI ZAPLAKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni apel omiljene voditeljke!

DUŠICA IZ SVEG GLASA ZAKUKALA MILICI MITROVIĆ! U jeku glasina o otkazu, voditeljka se obratila produkciji - I KAMEN BI ZAPLAKAO!

Foto: e-stock, pink/screenshot

Crnogorski pevač i bivši rijaliti učesnik Samir Ramović je otkrio da se sa problemima sa bubrezima suočava još od malih nogu, a sada mu je neophodna dijaliza ili eventualno transplantacija bubrega.

On je istakao da je bio nemaran prema svom zdravlju, te da je neadekvatna ishrana i intenzivno treniranje dovelo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja. Takođe, istakao je da je njegov otac potencijalni donor, ali da zbog svojih godina postoji određeni rizik.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Dušica Jakovljević

Svi bivši rijaliti učesnici su se oglasili pogođeni strašnom istinom koju je izneo bivši rijaliti igrač, a voditeljka Dušica Jakovljević bila je posebno pogođena ovim saznanjem.

Dušica se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, gde je uputila javni apel i označila Milicu Mitrović u pomenutoj objavi.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Objava Dušice Jakovljević

- Samiru je Hitno potreban bubreg! Pomozimo ovom divnom čoveku - napisala je voditeljka i označila Veliku šeficu.

Podsećamo, nedavno se digla velika prašina kad se na društvenim mrežama povela priča o navodnom novom otkazu voditeljke Dušice Jakovljević. Sve je krenulo kad su ljudi primetili da je uklonila iz opisa da radi na televiziji Pink, zbog čega su krenule glasine. Kad je shvatila šta se dešava, Dušica se oglasila hitno.

Dušica je dodala i da je vredno radila na novim projekatima, koje je pripremila u ovkiru televizije Pink, koje će tek predstaviti publici i vernim gledaocima, a potom za kraj snimka poručila da se više nikada neće razdvojiti od ružiačste imperije, koju voli da nazove "drugom kućom". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading